Arabba - Marmolada - Rezidence Baita Antlia ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Arabba - Marmolada - Rezidence Baita Antlia ****

NEPŘEHLÉDNĚTE: 50 m od lanovky a sjezdovky v Arabě s napojením na lyžařský okruh Sella Ronda

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Arabba (1.602 m) - krásné městečko s romantickou atmosférou uprostřed hor, v těsné blízkosti Sella Rondy. Rezidence se nachází pouhých 50 m od lanovky na Porta Vescovo, který je považován za ideální výchozí bod pro lyžování na Sella Rondě.

Stravování: vlastní

S možností vaření ve vybavené kuchyňce, za příplatek lze zajistit snídaně formou bufetu.

Ubytování: apartmán

Rezidence Baita Antlia**** - k dispozici je bar s internetem, lyžárna, vlastní tělocvična a wellness – bazén, sauna, turecké lázně a za příplatek solárium. Studia pro 2 osoby a apartmány pro 4-7 osob jsou vybaveny Sat-TV, myčkou na nádobí, mikrovlnou troubou, trezorem, vysoušečem vlasů, s balkónem, wi-fi připojení, k dispozici lyžárna.MONO-2: obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem rozložitelným na 2lůžko, BILO-4: obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem rozložitelným na 2lůžko a ložnice s 2lůžkem, BIlO-5: obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem rozložitelným na 2lůžko, ložnice s 2lůžkem, navíc páté lůžko (rozložitelný gauč) v obývacím pokoji nebo v ložnici, TRILO-6/7: ložnice s 2lůžkem a obývací pokoj s kuchyňským koutem a s gaučem rozložitelným na 2lůžko nebo 1lůžko, v patře ložnice se dvěma samostatnými lůžky a gaučem rozložitelným na 1lůžko. V ceně ložní prádlo a ručníky.Parkování: kryté v ceně.