Oblast CAGLIARI - BAIA DELLE PALME RESIDENCE ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast CAGLIARI - BAIA DELLE PALME RESIDENCE ***

Přátelské prostředí, kde se budete cítit jako doma, v blízkosti vyhlášeného golfového hřiště a řady pláží. Ideální volba pro poznávací pobyty.

Poloha: Rezidence Baia delle Palme se nachází na jihu Sardinie, nedaleko známého archeologického naleziště Nora. Komplex je obklopen bujnou středomořskou vegetací. Živé městečko Pula s trhy, spoustou obchodů, restaurací a nočním životem je vzdáleno 2,5 km. Vzhledem k větší vzdálenosti služeb (restaurace, obchody) od residence doporučujeme pro pohodlnější pobyt auto.

Vzdálenost od letiště v Cagliari 43 km (cca 45 min).

Pláž: Krásná písečná pláž Nora je vzdálená cca 5,5 km. Spiaggia di Campumatta 2,8 km.
V apartmánu mají klienti k dispozici slunečník na pláž.

Sport a zábava: Bazén s mořskou vodou je v provozu od června do září 9 - 19:30h (s ohledem na klimatické podmínky), lehátka a slunečníky zdarma do vyčerpání.
Rezidence nabízí možnost pronájmu horských kol, skútrů, automobilů, motorových člunů. Možnost vodních sportů 3 km. Vyhlášené 27jamkové golfové hřiště Is Molas je vzdáleno cca 3 km od komplexu.

Další služby: Možnost užívání společné pračky, sušičky a společných prostor na grilování.

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

Pro ubytování apartmánech typu MONO/BILO/BILO PREMIUM.
25 % z ceny ubytování pro pobyty od 24.9.-11.10.2023
20 % z ceny ubytování pro pobyty od 26.8.-17.9.2023

Slevy jsou platné do odvolání!

Stravování: vlastní

Bez stravy.
Nejbližší restaurace v městečku Pula, kde najdete také supermarkety a další obchůdky.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Apartmánový komplex disponuje bazénem s mořskou vodou, je zde malý bar s venkovním posezením, kde je možno zakoupit jednoduchou snídani či snack v průběhu dne, menší dětské hřiště a nehlídané parkoviště. Ve vzdálenějším okolí naleznete restaurace, pizzerie a diskotéku (doporučeno spíše autem).

Rezidenční komplex s recepcí otevřenou každý den od 8:00-20:00 hod., a krásnou rozlehlou zahradou je vystavěn v typickém středomořském stylu. Apartmány jsou světlé a vybavené TV/Sat, klimatizací, telefonem. Všechny mají terasu nebo balkon vybaven posezením, většinou s výhledem do zahrady či na bazén. Kuchyňské kouty všech apartmánů jsou vybaveny základním nádobím pro přípravu jídla. V koupelnách jsou sprchy nebo vana (v TRILO pouze sprcha) a fén.
Dětská postýlka pro dítě do 3 let na vyžádání, za poplatek na místě.

MONO 2 (20-25 m2) obývací pokoj s kuch. koutem, malá lednice, manželská postel. Všechny apartmány této kategorie jsou v přízemí.
BILO 4 (38 m2) - ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem, malou lednicí a rozkládací pohovkou, koupelna se sprchovým koutem či vanou, terasa nebo balkon. Výhled z těchto apartmánů je možný na bazén nebo do zahrady.
BILO 4 PREMIUM (38 m2) obývací pokoj s kuch. koutem a lednicí, mikrovlnka, myčka, rozkládací pohovka, ložnice s manželskou postelí (možnost oddělených lůžek), koupelna.
TRILO 6 (46 m2) - obývací pokoj s kuch. koutem, lednice, mikrovlnka, rozkládací pohovka, ložnice s manželskou postelí (možnost oddělených lůžek), pokoj se 2 lůžeky, koupelna.

Check-in mezi 15-20h, check-out do 10h.
Wi-Fi k dispozici na terase nebo balkoně v apartmánu.
Na vyžádání je k dispozici: žehlící prkno a žehlička.