To nejkrásnější z jižní Itálie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To nejkrásnější z jižní Itálie

SORRENTO - CAPRI - POMPEJE - VESUV - NEAPOL - AMALFI - PAESTUM - ŘÍM - VATIKÁN

Poznávací zájezd do nejkrásnějších míst jižní Itálie - navštívíme areál vykopávek v Pompejích, chrámy v Paestum, nejkrásnější pobřeží Itálie - riviéru Amalfi, nahlédneme do kráteru nejslavnější evropské sopky Vesuv a nevynecháme ani výlet na kouzelný ostrov Capri

Stravování: snídaně

3x snídaně

Doprava: autokarem

TRASA - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek - 300 Kč/os.;
z nástupních míst - Nový Jičín, Hranice, Kroměříž, Zlín - 200 Kč/os.
PŘI OBJEDNÁVCE zájezdu do 31.1.2017 svoz ZDARMA.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Ubytování: hotel ***

3x ubytování v hotelu***

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR: odjezd dopoledne přes Rakousko do Itálie.
2. den: SORRENTO – CAPRI: dopoledne příjezd do jižní Itálie do Sorrenta – volno, možnost celodenního lodního výletu s průvodcem na ostrov Capri (přístav Marina Grande, s návštěvou městečka Capri a Anacapri, Tiberiova vila, zahrady), k večeru návrat z Capri a přejezd na ubytování u Sorrenta, nocleh.
3. den: POMPEJE – VESUS – NEAPOL: snídaně, celodenní výlet v oblasti Neapolského zálivu – prohlídka archeologického areálu Pompeje, odpoledne výlet ke kráteru nejslavnější evropské sopky Vesuv, prohlídka historického centra Neapole s kostelem, královským zámkem, starým hradem a přístavem St.Lucia, návrat na ubytování, nocleh.
4. den: RIVIERA AMALFI – PAESTUM: snídaně, dopoledne možnost projížďky nejkrásnějším italským pobřežím - riviera Amalfi s malebně vystavěnými městečky na skalách nad mořem - Praiano, Positano, Amalfi, Maiori a Vietri. Zastávky na panoramatických místech, prohlídka městečka Amalfi, zastávka u keramických dílen ve Vietri, přejezd do archeologického komplexu v Paestum se starořeckými chrámy, večer návrat na ubytování, nocleh.
5. den: ŘÍM – VATIKÁN: snídaně, odjezd do Říma - celodenní prohlídka hlavního města Itálie. Dopoledne návštěva Vatikánu – chrám sv. Petra, odpoledne pěší procházka centrem starého Říma – Pantheon, fontána di Trevi, Španělské náměstí, Forum Romanum, Kapitol, Koloseum – volno, v pozdních večerních hodinách odjezd z Itálie do Rakouska.
6. den: PŘÍJEZD DO ČR: příjezd v pozdních odpoledních hodinách.