Bibione - Apartmány Ducale s bazénem, v červnu Sleva 7=5

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bibione - Apartmány Ducale s bazénem, v červnu Sleva 7=5

Apartmány s bazénem, patřící do komplexu rezidencí "La Serenissima", cca 350 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře.
Oblíbené ubytování s bazénem - NEMO tour TIP.


Poloha a vybavení rezidence DUCALE (Lido del Sole - Via Mozart): moderně zařízená rezidence s apartmány na klidném místě v části Lido del Sole, přibližně 350 m od pláže. Na společném poměrně rozsáhlém pozemku s piniemi stojí kromě rezidence Ducale také rezidence Campiello a vilky Cannaregio (samostatné nabídky). K dispozici jsou pak společné bazény pro dospělé i děti, výtah v budově, dětské hřiště umístěné v zahradě, kryté i venkovní parkování. Apartmány s jednou nebo dvěma ložnicemi a obývacím pokojem s rozkládacím gaučem, s vlastním sociálním zařízením, kávovarem, TV, bezpečnostními dveřmi a balkonem. Plážový servis, spotřeby energií, pobytová taxa a vratná kauce ve výši 100 Eur/apartmán/pobyt za příplatek při příjezdu na místě (příplatky jsou povinné).

BIBIONE - Lido del Sole je klidnější než centrální část letoviska Spiaggia. Převažují nízkopodlažní rezidenční objekty především s bazény, vilové čtvrti a komplexy jednopodlažních i dvoupodlažních vilek s bazény pro dospělé i děti a dalším zázemím především pro děti a samozřejmě kolem dokola spousta zeleně. Lido del Sole je synonymem a oázou klidu. Menší centrum s obchody, bary a restauracemi, sportovní miniparky s tenisovými kurty a minigolfem.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2021.
Pobytová taxa se vybírá již ve všech letoviscích naší nabídky (Bibione, Caorle, Porto Santa Margherita...). Na základě skutečností z minulé sezóny uvádíme u jednotlivých letovisek výši pobytové taxy právě z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy upřesňuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky této nabídky na rok 2021 (15.12.2020) nebyla konkrétní výše poplatku na novou sezónu v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2020: pro apartmány 0,75 €/os. starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do září. Úhrada maximálně 10 dní pobytu.


Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Nástupní den SOBOTA / Odjezdový den SOBOTA
pobyty minimálně na 7 nocí
příjezd - ubytování v sobotu (Check-In) od 16:00 do 19:30 hod
odjezd - uvolnění a předání apartmánu (odevzdání klíčů) v sobotu ráno (Check-Out) od 08:00 do 10:00 hod

Ubytování: apartmán

Příjezd / Odjezd: sobota mezi 16:00 - 19:30 / sobota do 10:00.
------------------------------
Apartmány typu BILO - typ B 2/4 (pro maximálně 4 osoby): jedna ložnice s 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, klimatizace.
Apartmány typu TRILO - typ C 4/6 (maximálně pro 6 osob):2x ložnice, v každé z nich jsou 2 lůžka, rozkládací gauč pro 2 osoby v obývacím pokoji, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, klimatizace.