Bibione - Apartmány Oasi s bazénem

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bibione - Apartmány Oasi s bazénem

Rezidenční apartmánový objekt s bazénem, cca 200 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře na Lido del Sole.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).
NEMO tour TIP. Navíc ZDARMA pro celou rodinu/apartmán vstupenka na večerní EuroPárty.

Poloha a vybavení (Via Leoncavallo 13, Lido del Sole): apartmánový dům v klidné části Lido del Sole se svými 8 patry vyčnívá nad borovicovým lesem. K dispozici je výtah, na střeše sluneční terasy na opalování s lehátky a krásným výhledem, bazén a zahrada k dispozici. Dobře zařízené apartmány typu Trilo s prostorným obývacím pokojem s velkými francouzskými okny a kuchyňským koutem, TV v každém apartmánu. Pes je povolen - na dotaz. Navíc každá rodina obdrží poukázku na EuroPárty, neboli Spaghetti party - 1x týdně večerní posezení s občerstvením, Spaghetti, víno pro rodiče a nealko pro děti, hudba s tancem...

BIBIONE - Lido del Sole je klidnější než centrální část letoviska Spiaggia. Převažují nízkopodlažní rezidenční objekty především s bazény, vilové čtvrti a komplexy jednopodlažních i dvoupodlažních vilek s bazény pro dospělé i děti a dalším zázemím především pro děti a samozřejmě kolem dokola spousta zeleně. Lido del Sole je synonymem a oázou klidu. Menší centrum s obchody, bary a restauracemi, sportovní miniparky s tenisovými kurty a minigolfem.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2020.
Pobytová taxa vybírá se vybírá již ve všech letoviscích naší nabídky (Bibione, Lignano, Caorle, Porto Santa Margherita...). Na základě těchto skutečností uvádíme u jednotlivých letovisek výši pobytové taxy z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy vyhlašuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky katalogu konkrétně (6.12.2019) nebyla konkrétní výše poplatku na sezónu 2020 v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2019: pro apartmány 0,75 €/os.starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do konce září. Úhrada maximálně 10 dní pobytu.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

vlastní doprava

Ubytování: apartmán

TRILO - typ C 4/6 (pro maximálně 6 osob): dvě ložnice vždy s 2 lůžky, prostorný a velmi příjemně prosvětlený obývací pokoj s velkými okny a rozkládacím gaučem (2 osoby), kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, TV.