Oblast OLBIA TEMPIO - FUTURA CLUB BAJA BIANCA ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - FUTURA CLUB BAJA BIANCA ****

V úchvatné lokalitě chráněné mořské oblasti Tavolara se nachází klubový hotel, vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry.

Poloha: Baja Bianca Club Hotel se nachází na severovýchodním pobřeží Sardinie, v centru chráněné mořské oblasti Tavolara - Capo Coda Cavallo. Je situovaný v příjemné zahradě s typickou středomořskou vegetací, s výhledem na nádhernou zátoku Salina Bamba, nedaleko zálivu Cala Brandinchi, který je pro svoji průzračnou vodu a působivé scenérie nazýván také "Tahiti". 4 km od hotelu je možné navštívit městečko Puntaldia s malým turistickým přístavem a golfových hřištěm s 9 jamkami. 9 km je vzdálené živé letovisko San Teodoro se slavnou bílou pláží La Cinta.

Vzdálenost od letiště v Olbii 22 km (cca 30 min).

Pláž: Působivá veřejná písečná pláž Salina Bamba se nachází ve vzdálenosti cca 400 m od hotelu, pohodlně dostupná pěší procházkou přírodní stezkou. Slunečníky a lehátka jsou za zdarma - do vyčerpání kapacity. Asi 500 m od hotelu se nachází krásní pláž Cala Suaraccia, v zátoce s výhledem na ostrov Tavolara.

Cca 20 min. chůze od hotelu se nachází jedna z nejkrásnějších pláží v této oblasti, Cala Brandinchi přezdívaná Tahiti, dlouhá bílá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře.
Klienti, kteří mají zájem navštívit Cala Brandinchi, nebo následující pláž Lu Impostu, se musí pro vstup na tyto pláže předem registrovat - rezervace je možná zde

Sport a zábava: Klientům je v rámci klubové karty k dispozici bazén pro dospělé, bazén pro děti, dětské hřiště, denní využití tenisového kurtu, fotbalového víceúčelového hřiště, volejbalového hřiště, posilovny, kánoí, bocce, stolního tenisu, stolního fotbalu, denní a večerní animace s kolektivními lekcemi tenisu, aqua aerobiku, tanečních lekcí, sportovními turnaji a karetních hrách. Společenské hry, kabaret, hudba a představení.

Pro děti: O zábavu vašich dětí se postará tým zkušených animátorů v čele s maskotem Futurotto.

Kids klub - pro děti od 3 do 6 let - hry v určených prostorech, na pláži, zábavné, sportovní a kreativní aktivity, dětské večerní tanečky.
Young klub - pro děti od 7 do 11 let - hry, soutěže a turnaje, vzdělávací a formující aktivity, sport, večerní mini show.
X klub - pro děti od 12 do 14 let - skupinové aktivity v doprovodu zkušených animátorů.
Futura X klub - pro děti od 15 do 17 let - výzvy, sportovní turnaje, skupinové hry v moři nebo v bazénu, show, kabaret a hodně hudby. Každý den jiná aktivita spojená s kreativitou a uměním. Tematické večery strávené společně s animátory a novými přáteli.

Animace probíhají převážně v italském jazyce.

Děti 0-2,99 let zdarma ve vlastní postýlce nebo na lůžku s rodiči. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek, zahrnuje i využití dětské kuchyňky.

Další služby: Za poplatek: osvětlení sportovních kurtů, hlídání dětí, externí potápěcí centrum, noční kyvadlová doprava do a z centra San Teodora (v určených časech). V blízkosti centrum s vodními sporty - paddle board, kánoe, potápění.

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

15 % z ceny ubytování při objednání do 31. 1. 2024

10 % z ceny ubytování při objednání do 28. 2. 2024

Stravování: all inclusive

SOFT ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd i večeře formou bufetu, včetně vybraných nápojů (lokální víno, voda a vybrané nealkoholické nápoje). Otevřený bar od 9:30 do 23:00 s nealkoholickými nápoji, vodou, točenými ovocnými džusy, slaná svačina během odpoledne ve stanoveném čase.

Alkoholické nápoje a lihoviny, nápoje v plechovkách, lahvích, zmrzliny a vše co není zmíněno v popisu soft all inclusive, není zahrnuto v ceně.

Možnost bezlepkové stravy, k dispozici základní potraviny - nutno vyžádat při rezervaci.

Pro nejmenší a jejich maminky je k dispozici dětská kuchyňka s asistencí otevřená pouze v době jídla. Využití v rámci poplatku za dítě do 3 let.
K dispozici: ohřívač lahví, mikrovlnka, základní jídla (zeleninový vývar a polévka, malé těstoviny, mléko, čerstvé ovoce, jogurty a ovocné šťávy).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Baja Bianca Club Hotel je relativně nový turistický komplex, který svými službami uspokojí jak páry toužící po romantické dovolené, tak rodiny s dětmi.
V hlavní budově se nachází recepce, hala s wi-fi připojením zdarma, butik, relaxační zóna s TV, klimatizovaná restaurace s prostornou krytou terasou s výhledem na moře, wellness centrum Baja Bianca), fitness s posilovnou.
V rozlehlé jednopatrové části situované směrem k moři jsou umístěny pokoje. V centrální části areálu je klientům k dispozici bazén pro dospělé a dětský bazén (oba nevyhřívané), bar u bazénu a náměstíčko. V blízkosti moře je vybudován amfiteátr pro večerní představení a částečně zastíněné dětské hřiště pro nejmenší. Rodiny s dětmi jistě ocení dětské kluby rozdělené dle věkových kategorií dětí. Hotel dále disponuje výtahem a soukromým nehlídaným parkovištěm.

Domácí zvířata nejsou akceptována.

Všech 207 pokojů se nachází v přízemí, nebo v 1. patře, jsou klimatizované, mají TV/SAT, telefon, trezor, fén, minibar (nápoje za poplatek), balkon či terasu s nábytkem.

STANDARD: pokoje pro 2-4 osoby, mají manželské lůžko nebo 2 samostatná lůžka a možnost 2 přistýlek formou rozkládací pohovky, gauče nebo palandy. Max obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 16 let.
FAMILY ROOM: pokoje pro 4 osoby s mezonetovým patrem. V otevřeném patře ložnice s manželským lůžkem, v přízemí obývací část se 2 rozkládacími křesly nebo divanem pro 2 osoby. Min/max. obsazenost 4 dospělí.

Jednolůžkové pokoje na vyžádání, nejsou k dispozici v období 27.7.-24.8.2024.

Min. délka pobytu 7 nocí.
V období 27.7.-24.8. nástupní den sobota. Příjezdy/odjezdy v jiný den výhradně na vyžádání.

Check in: 17:00, check out: 10:00