Capo Vaticano - Apartmány Esmeraldo ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Capo Vaticano - Apartmány Esmeraldo ***

Apartmánový komplex vystavěný v zahradě plné bujné středomořské vegetace s panoramatickým výhledem na zátoku Grotticelle v oblasti Kalábrie (Itálie). Je vzdálen, jen 250 m od jedné z nejkrásnějších pláží letoviska Capo Vaticano. Na pláži je poskytován plážový servis – slunečník a dvě plážová křesla (za poplatek cca 20 EUR/den) a je zde hotelový plážový bar a pizzerie. Pláž je z bílého písku a je malebně uzavřena mezi skalnatými výběžky. Možnost zapůjčení šlapadel a kajaků a plavčík Vás odveze i na některou z odlehlých pláží přístupných jen z moře. Návštěvníci apartmánů mohou využívat služby sousedního hotelu Grotticelle: bazény, lehátka na slunění, bar s vnitřním i venkovním posezením a restauraci, tenisový kurt, přístup na Wi-Fi (na recepci za poplatek). Obchod je asi 300m od apartmánů.

Stravování: vlastní

Pobyt je v základní ceně bez stravy. Za příplatek je možné zajistit polopenzi nebo plnou penzi v restauraci hotelu Grotticelle.

Doprava: letecky

Doprava do Kalábrie je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smartwings.
Předpokládaný letový řád (místní časy):
7 nocí:
Praha - Lamezia Terme 11:15–13:30, Lamezia - Terme Praha 14:15–16:30

Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou.

V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg a jedno příruční zavazadlo do 8 kg.
Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm.
Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm)
Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Ubytování: apartmán

Apartmány MONO pro 2–3 osoby (manželské dvoulůžko v částečně oddělené části plus přistýlka a kuchyňka), BILO pro 2–4 osoby (ložnice pro 2 osoby plus dvě přistýlky a kuchyňka v obytné části ) a TRILO , pro 2–6 osob (dvě ložnice pro 2 osoby plus přistýlka a kuchyňka v obytné části ). Apartmány jsou vybavené vším potřebným pro vaření a ledničkou. Každý apartmán má balkon nebo terasu s venkovním posezením. V ceně je zahrnuta spotřeba vody, elektřiny a plynu, povlečení i závěrečný úklid. Za příplatek je možno zajistit ručníky.