Civetta - Rezidence Thule ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Civetta - Rezidence Thule ***

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Selva di Cadore/Santa Fosca (1.335-1.410 m) - horská obec ležící v údolí Fiorentina, kterému dominuje fantastický vrchol Monte Pelmo. Rezidence se nachází v části S. Fosca cca 1,5 km od údolní stanice lanovky v Pescul, kde končí sjezdovka z Monte Fertazza, odkud se lze na lyžích dostat do celého střediska. Zastávka skibusu před rezidencí. Lanovky Malga Ciapela-Marmolada cca 10 km.

Stravování: vlastní

S možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytování: apartmán

Rezidence Thule*** apartmánový komplex 6ti budov s parkovišti a lyžárnami. Apartmány MONO-4 (cca 35 m2) obývací pokoj s kuchyňským koutem, palanda palanda a sklopné postele nebo rozkládací gauč, sociální zařízení, balkón. BILO-4/5 (cca 42 m2) má navíc ložnici se 2 samostatnými lůžky nebo palandou a jedním lůžkem. Ložní prádlo a ručníky zdarma (nutno objednat předem!).Ubytovaní hosté mohou využít za poplatek vstup do wellness centra v sousedním hotelu Nigritella cca 100 m od rezidence (bazén, finská sauna, turecké lázně, relaxace v ergonomických křeslech s popíjením bylinných čajů). Parkování: zdarma u rezidence, max. do 200 m. Poznámka: pobyty na 7 nocí (sobota - sobota), v termínu 18.12.2021 - 8.1.20221 možnost zkrácených pobytů na 5 nebo 6 nocí.