Costa Luminosa - Itálie, Řecko, Španělsko, Kanárské ostrovy, Brazílie (z Benátek)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa Luminosa - Itálie, Řecko, Španělsko, Kanárské ostrovy, Brazílie (z Benátek)

Plovoucí resort Costa Luminosa pro necelých 3 tisíce cestujících je lodí moderního designu a prvotřídních služeb. Na výzdobu interiérů byly použity ušlechtilé materiály, jako muranské sklo, vzácná dřeva, perleť a mramor. Za zábavou je možné se vydat například do 4D kina, na simulátor Formule 1, do divadla s jedinečnou laserovou show nebo do některého z 11 barů či salonků. Sportovci mohou vyzkoušet golfový simulátor se 37 jamkami a trávníkovým povrchem, venkovní minigolf či dráhy pro jogging a in-line bruslení. Dokonalou dovolenou dotvoří skvělé pečující a hýčkající procedury v rozsáhlém wellness areálu Samsara Spa.

Wellness, sport, koupání: Lázeňský areál Samsara Spa (thalassoterapie, masáže, sauna, pára, solárium). Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh, golfový simulátor Putting Green. 2 venkovní bazény a 1 se zatahovací střechou, tobogán, brouzdaliště, 4 vířivky.

Zábava: Divadelní show, 4D kino (za poplatek), diskotéka, hudba k poslechu i tanci, kasino, obchodní galerie, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, velkoplošná obrazovka u bazénu, simulátor Grand Prix s jednomístnou formulí F1 (za poplatek), videohry a PlayStation klub (za poplatek).

Pro děti: Dobře vybavené herny a 4 kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Stravování: plná penze

Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek. V cenovém programu Basic je plná penze bez nápojů, v programu Comfort v kajutách kat. Classic jsou rozlévané nápoje k obědu a večeři, v programu Comfort v kajutách kat. Premium a v apartmá je all inclusive.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor. Ubytování v prostornějších apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis včetně exkluzivního nápojového balíčku all inclusive Intenditore.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Benátky (Itálie)-17:00
2. den na moři
3. den Korfu (Řecko)08:0013:00
4. den Messina (Itálie)08:0018:00
5. den Neapol (Itálie)08:0013:00
6. den Savona (Itálie)09:0017:00
7. den Tarragona (Španělsko)15:0021:00
8. den na moři
9. den Cadiz (Španělsko)08:0019:00
10. den na moři
11. den Gran Canaria (Španělsko)12:0022:00
12. den na moři
13. den na moři
14. den na moři
15. den na moři
16. den na moři
17. den na moři
18. den na moři
19. den Salvador de Bahia (Brazílie)08:0020:00
20. den Ilheus (Brazílie)08:0020:00
21. den na moři
22. den na moři
23. den Santos (Brazílie)06:00-