Costa Smeralda - Colonna Park Hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa Smeralda - Colonna Park Hotel ****

Hotel obklopený parkem a zahradou nedaleko přístavu Porto Cervo v srdci Costa Smeralda, které je perlou severního pobřeží Sardinie, ideální pro romantickou dovolenou v páru.

Poloha: Hotel leží přímo ve vyhlášené lokalitě Porto Cervo, v srdci Smaragdového pobřeží. Od přístavu Porto Cervo Marina je vzdálený pouze 500 m, od centra městečka Porto Cervo 1,5 km, první obchody, bary a restaurace se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu (100 m). Lokalita Porto Cervo patří k mondénním letoviskům Sardinie, oblíbeným mezi vysoce postavenou klientelou, čemuž odpovídají také mnohé luxusní obchody, restaurace i diskotéky a večerní podniky, které lze ve městě navštívit. Ubytování je vhodné pro milovníky komfortu a dovolené blízko potřebných služeb. Pro větší pohodlí doporučujeme automobil. 35 km od hotelu leží přístavní rybářské městečko Golfo Aranci, 2 km turistický přístav Poltu Quatu.
Vzdálenost od letiště v Olbii 35 km (cca 40 min).

Pláž: Nejbližší pláž Cala Granu leží ve vzdálenosti cca 1 km, stejně tak Cala Corallina, pláž Porto Paglia se nachází cca 2 km od hotelu. Na krásné pláže Piccolo a Grande Pevero (3 km) je zajištěna kyvadlová doprava zdarma.

Sport a zábava: Za poplatek: půjčovna kol, pronájem motorek, skútrů, gumových člunů a lodí (s kapitánem nebo bez), výlety po pobřeží Costa Smeralda, na souostroví La Maddalena i do vnitrozemí Sardinie.
500 m od hotelu jsou dva tenisové kurty se syntetickým povrchem a večerním osvětlením, otevřeny od 7:00 do 22:00 (na rezervaci, za popl.).
Tenisový klub Tennis Club di Porto Cervo 2 km od hotelu. Stejně tak potápěčské centrum.
8 km od hotelu je 18jamkové hřiště Pevero Golf Club (par 72, rozloha 50 ha) s nádherným výhledem na záliv a okolní scenérie.
V okolí se konají vyhlášené mezinárodní jachtařské akce.
Vše za poplatek.

Další služby: Za poplatek prádelna.
Nejbližší lékárna cca 1,5 km, lékař 2 km.
Hotel akceptuje běžné platební karty.

Důležité: Bezpečnostní opatření zavedená v souvislosti s pandemii COVID-19:
- důkladná dezinfekce pokojů i společných prostor, čištění speciálními produkty několikrát denně
- v prostorách hotelu jsou hostům k dispozici dezinfekce na ruce
- v prostorách, kde není možné zaručit bezpečnostní rozestupy, platí povinnost nošení roušek (např. recepce)
- servírované stravování
- bezpečnostní rozestupy lehátek na pláži i u bazénu
- lehátka na pláži i u bazénu budou čištěny příslušnými prostředky po každém použití
- veškeré animační či sportovní programy v souladu s dodržením bezpečnostních rozestupů, nebudou k dispozici kontaktní sporty
- mini kluby budou rozděleny do menších skupin dle věků dětí

Speciální nabídky: Sleva 7=6 (7 dní za 6) na celou sezónu. Již aplikováno v cenách.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze.
Snídaně formou bufetu, večeře s výběrem z bohatého menu s denní nabídkou pokrmů z lokálních surovin vysoké kvality. Pokrmy doprovází nabídka kvalitních vín (není v ceně).

BELLA BLU - restaurace s venkovní terasou a krásným výhledem, situovaná v srdci hotelu. Otevřena v době snídaní 8:00-10:00 a večeří 20:00-22:00 h. Je vyžadován formální oděv.
BAR SMERALDO - bar s intimnější atmosférou a terasou s výhledem na Porto Cervo a do zahrad komplexu. Nabídka večerních koktejlů, aperitivů. Otevřen 19:00-24:00 h.
POOL BAR - u bazénu, neformální atmosféra s nabídkou koktejlů a rozmanitých nápojů k osvěžení i lehkého oběda. Otevřen 10:00-19:00 h.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Nejvýše dvoupatrové budovy postavené do půlkruhu kolem velkého bazénu se slunečníky, křesílky a lehátky (zdarma, omezená kapacita, osušky za poplatek) jsou doplněny jednotlivými menšími vilami - vše je obklopeno členitou a pečlivě udržovanou zahradou o rozloze 20 000 m2 a panuje zde velmi klidná atmosféra. Z areálu je překrásný výhled na známý kostel Stella Maris a vily v centru Porto Cerva.
Hostům je zde k dispozici recepce, restaurace s terasou a výhledem na bazén, dva bary - koktejl bar s terasou a bar u bazénu, TV salonek, úschovna zavazadel a venkovní nehlídaná parkoviště. Všechny vnitřní prostory hotelu jsou klimatizované.
Wi-Fi v prostoru hotelu zdarma.
Zvířata nejsou akceptována.

Hotel nabízí celkem 70 luxusních a do posledního detailu propracovaných pokojů vybavených originálním nábytkem. Každý pokoj má klimatizaci s individuální regulací, koupelnu se sprchou (župany za poplatek), TV/Sat, telefon, minibar, Wi-Fi, fén, trezor a balkon nebo terasu. Pokoje jsou prostorné, většina má krásné trámové stropy a výhled směrem k bazénu nebo do zahrady.

STANDARD: dvoulůžkový pokoj s balkonem či verandou a možností 1 přistýlky. Max. obsazenost 3 osoby.
SUPERIOR: prostornější dvoulůžkový pokoj s balkonem či verandou a možností 1 přistýlky a převážně výhledem na bazén. Max. obsazenost 3 osoby.
V obou typech pokojů může být vždy max. 1 dítě ve věku 0-12 let.

Jednolůžkové pokoje DUS STANDARD a DUS SUPERIOR vždy na vyžádání, dle aktuální kapacity hotelu.