Val di Sole - Cogolo di Pejo - Hotel Cevedale ***S - letní 6 denní pobyt

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Val di Sole - Cogolo di Pejo - Hotel Cevedale ***S - letní 6 denní pobyt

Příjemný rodinný hotel se nachází v centru horského městečka Cogolo di Pejo, jenž je součástí Parco Nazionale dello Stelvio.
V létě je hotel výborným výchozím bodem pro turistiku, Cogolo se nachází mezi údolími Pejo, Sole a Rabbi, kde jsou četné turistické, trekingové a trasy pro horská kola. Díky Opportunity Card, můžete cestovat i veřejnou dopravou a vstupovat do některých muzeí zdarma!
V zimě můžete strávit celé dny na běžkách či se věnovat lyžování, snowboardingu, výšlapům na sněžnicích, horolezectví, výlet se sáňkařskými psy ...

Vybavení a služby: recepce, restaurace, bar, místnost s TV, výtah, WiFi, wellness centrum (bazén, sauna, turecké lázně, venkovní vířivka, fitness centrum, relaxační koutek), sluneční terasa, dětský koutek, lyžárna, půjčovna kol zdarma (omezený počet), elektrokola 50,- €/den,

Parkování u hotelu zdarma (omezený počet míst), garáž za poplatek 21,- €/týden. E-Auto nabíjení.

Lyžování: krátký a dětský vlek cca 300 m, středisko Peio cca 3 km, Marilleva cca 10 km, skibusy cca 50 m od hotelu.

V regionu Trentino se můžete 8.6. – 29.9.2020 pohybovat zdarma vlakem nebo autobusem, můžete navštívit různá muzea, hrady, tvrze, přírodní lokality či ochutnat místní minerální vody. Jednorázové jízdné platí na více jak 10 lanovkách ve Val di Sole, kterými se lze dopravit až do výšky 3000 metrů. Vstup do termálních lázní za 2,- €.
Užijte si Vaši dovolenou ve Val di Sole s vaší kartou naplno! 2,- €/osoba od 12 let/den.
Děti do 12 let ZDARMA.

Check-in od 15.00 hod.
Check-out do 10.00 hod.


Stravování: polopenze

Snídaně formou švédského stolu, večeře servírované, výběr ze 2-3 menu, zeleninový bufet, dezert.

Ubytování: hotel ***+

2lůžkové pokoje některé s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení, telefon, TV-SAT, fén, trezor, některé s balkonem. Junior Suite navíc ledničku, terasu, župan a garáž. Rodinné apartmány, dva oddělené pokoje, koupelnu s TV, mini bar, balkón, župan a garáž. Dětská postýlka na vyžádání pro dítě do 3 let, za poplatek 10,- €/den.