Cogolo di Pejo - Hotel Domina Parco dello Stelvio ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Cogolo di Pejo - Hotel Domina Parco dello Stelvio ****

Velice příjemný moderní 4* rodinný hotel s wellness centrem se nachází asi 600 metrů od centra městečka Cogolo, hned vedle lyžařského vleku.
Tento rodinný hotel se nachází v městečku Cogolo, v národním parku Stelvio, který nabízí mnoho možností, jak prožít dovolenou v přímém kontaktu s přírodou (turistika, horská kola, horolezectví, rafting…). Nedaleko můžete navštívit i lázně Terme di Peio. Propojení se sousedním údolím Val di Sole nabízí skvělé podmínky pro cyklisty.

Vybavení a služby: recepce, bar, restaurace, společenská místnost s TV, výtah, sluneční terasa, dětský koutek (animační programy), WiFi, biliár, stolní tenis, stolní fotbal, wellness centrum – bazén s vířivkou, finská sauna, bio sauna, parní sauna, multifunkční sprcha, relaxační koutek s lehátky, bar; úschovna jízdních kol, lyžárna, za poplatek masáže a kosmetické služby, hotelový mikrobus.

Kouření je zakázáno v celém objektu.

Parkoviště u hotelu zdarma, garáž za poplatek 5,-€.

Lyžování: krátký a dětský vlek u hotelu zdarma, středisko Val di Pejo cca 3 km, Marilleva (Val di Sole) cca 10 km, skibusy cca 150 m od hotelu.

Check-in od 15.00 hod.
Check-out do 10.00 hod.


Stravování: polopenze

Restaurace nabízí velice dobrou italskou a mezinárodní gastronomii s kvalitními víny. Snídaně – formou bufetu včetně nápojů, večeře – servírované menu s výběrem ze 3 teplých předkrmů, 4 hlavních jídel s přílohou a dezertem, k tomu studené předkrmy a saláty formou bufetu, ovoce, voda. Nápoje k večeři za poplatek. Jednou týdně slavnostní večeře Trentino s živou hudbou.

Ubytování: hotel ****

2-3lůžkové pokoje Comfort (18-26m2) s manželskou postelí (mohou být 2 samostatná lůžka), s třetím samostatným lůžkem či rozkládacím gaučem typu "šuplík" pro 1 osobu, sociálním zařízením, balkonem.
2-4lůžkové pokoje Junior Suite (18-26m2) s manželskou postelí (mohou být 2 samostatná lůžka), s třetím samostatným lůžkem či rozkládacím gaučem typu "šuplík" pro 2 osoby, sociálním zařízením, balkonem.
Rodinné apartmány 2+2 (45-49m2): ložnice, obývací pokoj s keramickým ohřívačem a balkónem.
Pokoje jsou vybaveny TV-SAT, telefonem, fénem, trezorem, WiFi, minibarem, sprchou, WC a bidetem.
Kuchyňka v apartmánech za příplatek 5,- €/ den, u apartmánů může být požadována vratná kauce.