Oblast OLBIA TEMPIO - RESIDENCE IL BORGO DI PUNTA MARANA

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - RESIDENCE IL BORGO DI PUNTA MARANA

Velice pěkné apartmány v blízkosti krásné pláže v lokalitě Golfo di Marinella vhodné pro rodiny s dětmi, ale také pro prožití romantické dovolené.

Poloha: Tato rezidence se 130 apartmány se nachází na severu Sardinie, v samotném srdci oblasti Punta Marana u jedné z nejhezčích pláží a poblíž turistického přístavu Golfo di Marinella s nesčetnými sportovními aktivitami. Cca 200 m od rezidence je turistický přístav Porto di Marana, kde jsou restaurace, cukrárna, kadeřnictví, suvenýry, lékař ad. Známé vyhlášené městečko Porto Rotondo je vzdáleno jen 5 km od resortu. Ze zastávky Marinella (cca 1,5 km od residence) je možno využít autobudové nebo vlakové spojení do nedalekého letoviska Golfo Aranci (cesta cca 10-15 min.). Oblast je charakteristická zátokami s bílým pískem a skálami, které jsou propojeny chodníčky s typickou středomořskou vegetací s jedinečnými vůněmi a barvami.
Vzdálenost od letiště v Olbii 17 km (cca 20 min).

Pláž: Ve vzdálenosti 100-350 m se rozprostírají 2 písečné pláže vyhrazené hostům této rezidence, pro které je k dispozici 1 slunečník a 2 lehátka nebo křesílka pro každý apartmán. Kousek dál v písečné zátoce, kam se klienti dostanou pěší procházkou, je k dispozici plážový servis 1 slunečník a 2 lehátka/ apartmán, v období od 1/6 do 30/9. Mimo tento termín jsou klientům k dispozici polohovací křesla a lehátka.
Kousek dál, na krásné pláži Marinella s jemným bělostným pískem jsou bary a restaurace, možnost pronajmout si lehátka a slunečníky (vše za poplatek, externí služby), v nabídce také vodní sporty a možnost zapůjčit si kánoe nebo šlapadla.

Sport a zábava: Za poplatek: v blízkosti residence 3 víceúčelová (tenis/malá kopaná) uměle zatravněná hřiště s osvětlením (klienti mají 15% slevu); u pláže vodní sporty - kánoe, šlapadla.

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

25 % z ceny ubytování při objednání do 29. 2. 2024

10 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2024

Stravování: vlastní

Vlastní.
Nejbližší možnosti individuálního stravování 200 m - restaurace, bary, cukrárna. Další v okolních městech.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Klientům je k dispozici recepce, bar, restaurace, tabák, nehlídané parkoviště, kostelíček, market a obchůdky (otevřené cca od 20.5. - 30.9.), 3 víceúčelová hřiště na malou kopanou a tenis (za poplatek). Rezidence je tvořena několika propojenými budovami umístěnými okolo malého náměstíčka se suvenýry.
Jsou akceptovány platební karty VISA, MASTERCARD, DINERS, AMERICAN ESPRESS.
Wi-FI ve veřejných prostorách zdarma.
Psi malé velikosti akceptováni, za poplatek.

Rezidence nabízí apartmány pro 2-6 osob, situované v přízemí s předzahrádkou nebo v patře s balkonem či krytou terasou se zahradním nábytkem. Všechny apartmány mají vlastní soc. zařízení, klasická lůžka (ne palandy) a jsou vybaveny LCD-TV/Sat, pračkou, myčkou a zahradním nábytkem; některé mají výhled na záliv (nelze garantovat). Apartmány jsou nově vybavené klimatizací - standardní apartmány mají klimatizaci pouze v obývací místnosti, apartmány typu VIP s klimatizací ve všech místnostech. Apartmány VIP se nacházejí v nejnověji postavených vilkách, jsou umístěny v přízemí se zahradou a terasou nebo v prvním patře s terasou a krásným výhledem.

MONO 3 VIP: obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovka pro 2 osoby, rozkládací křeslo pro 1 osobu. Není možnost dalšího lůžka navíc.
BILO 4: obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 rozkládací křesla nebo 1 rozkládací pohovka pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem.
BILO 4 DS: bilo 4 se dvěma koupelnami.
BILO 4 VIP: bilo 4 s klimatizací v obou místnostech.
TRILO 6 DS: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovka pro 2 osoby nebo 2 rozkládací křesla, ložnice s manželskou postelí, pokoj se 2 samostatnými lůžky a dvě koupelny.
TRILO 6 VIP: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovka pro 2 osoby nebo 2 rozkládací křesla, ložnice s manželskou postelí, pokoj se 2 samostatnými lůžky, jedna koupelna, klimatizace ve všech místnostech.
TRILO 6 VIP DS: trilo 6 DS s klimatizací ve všech místnostech.


Check-in 17:00 - 20:00; check-out 10:00.

Min. délka pobytu 7 nocí v období od 16.6.-7.9.2024, příjezdy v tomto období pouze v neděli a ve středu.