Ischia – Termální Ostrov

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ischia – Termální Ostrov

Sopečný ostrov Ischia v Tyrhénském moři - největší ostrov Neapolského zálivu, zahrada Evropy, ostrov zdraví. Již staří Římané objevili výjimečné bohatství, kterým ostrov oplývá – horké termální prameny. V podzemní vrstvě ostrova se skrývá největší koncentrace termálních vodních pramenů v Evropě, ty učinily z Ischie světoznámý ostrov. Objevte kouzlo věčně zeleného ostrova a užijte si dovolenou plnou relaxace, krásy a zdraví. Panza - Ischia - Casamicciola Terme - Lacco Ameno - Forio – Barano – Serrara Fontana

POBYT U MOŘE S VÝLETY

1. den zájezdu Odjezd z ČR v podvečerních hodinách. 2. den zájezdu Příjezd do Neapole či Pozzuoli a přejezd trajektem na termální ostrov ISCHIA (cca 1 hod.), jemuž se svou výškou 787 m n. m. dominuje nejvyšší vrchol Monte Epomeo. Transfer do hotelu, ubytování, odpočinek u termálního bazénu, moře, večeře. 3. den zájezdu Pobyt u moře , relaxace v termálních bazénech. Doporučujeme navštívit největší termální park na ostrově – POSEIDONOVY ZAHRADY v romantické zátoce Baia di Citara v oáze oleandrů, ibišků a agáve, komplex s více než 20 bazény o teplotách od 28 do 40 °C, přírodní skalní sauna, Kneippovy lázně (celodenní vstupné cca 32 €), v blízkosti pláž CITARA . Každý den po snídani možnost hotelového svozu do Poseidonových zahrad, návrat před večeří. 4. den zájezdu Polodenní výlet s průvodcem, kde se dovíme spoustu zajímavostí o ostrově a zároveň poznáme všechny krásy termálního ostrova Ischia. Objedeme celý ostrov kolem dokola a navštívíme všech 6 oblastí: hlavní město ISCHIA, CASAMICCIOLA TERME, LACCO AMENO, FORIO, BARANO – původní venkovská architektura a barevná vesnička SERRARA FONTANA . Zastavíme se na těch nejkrásnějších místech a vyhlídkách. Nesmazatelná mementa připomínají obranné věže podél pobřeží ostrova a množství dochovaných antických kostelů. Ty, spolu se zajímavými památkami, sídly s typickou architekturou jihu a mnoha termálními vřídly, dokazují, jak bohatá je Ischie na historii a kulturně - umělecké dědictví. 5. den zájezdu Pobyt u moře , relaxace v termálních bazénech nebo fakult. celodenní výlet na "perlu" Neapolského zálivu - OSTROV CAPRI (cca 65 € ,vstupy do muzeí apod. nejsou zahrnuty v ceně). Po cca 1 hod. plavbě lodí vystoupíme v přístavu Marina Grande a společně s průvodcem poznáme ostrov. Speciální minibusy nás odvezou do oblasti Anacapri , kde budeme mít možnost navštívit muzeum Axela Muntheho nebo si vyjet lanovkou na nejvyšší vrchol Monte Solaro. Pro ty z vás, kteří chtějí Capri poznat ještě z jiné, barevnější stránky, doporučujeme absolvovat lodní okruh kolem ostrova. 6. den zájezdu Pobyt u moře , relaxace v termálních bazénech. Doporučujeme navštívit pláže SANT ANGELA či termální PARK TROPICAL . Každý den po snídani možnost hotelového svozu do termálního parku Tropical, návrat před večeří. 7. den zájezdu Pobyt u moře , relaxace v termálních bazénech. Doporučujeme strávit den v jedinečné ZÁTOCE SORGETO (10 min. chůze od hotelu), kde vyvěrají horké termální prameny přímo z moře, přírodní "bazény", horké prameny, které až 90 °C "jehličkami" atakují naše těla jako čínská akupunktura. 8. den zájezdu Pobyt u moře , relaxace v termálních bazénech. Možnosti fakult. výletů dle aktuální nabídky, např: Pompeje a Vesuv. 9. den zájezdu Ráno transfer na trajekt, připlutí do Pozzuoli/Neapole a odjezd do ČR. 10. den zájezdu Návrat v poledních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 14.09. - 23.09. odjezd A, B, G

Ubytování: různé

hotel *** v části Forio-Panza s panoramatickou polohou, výhledem na Sant Angelo a ostrov Capri. Pro hotelové hosty je k dispozici: venkovní termální bazén (32-35°C) s lehátky a slunečníky, solární terasa u bazénu, bar, terasa s výhledem na moře. Denně po snídani je zajištěn odvoz zdarma do parku Tropical či do Poseidonových zahrad. Zpět odvoz před večeří. Kousek od hotelu zastávka MHD, možnost poznávání ostrova dle vlastních zájmů.

hotel***