Ischia - Terme Park Imperial ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ischia - Terme Park Imperial ***

Poloha: Moderní a elegantní hotelový komplex je situovaný ve velké tropické zahradě, kde se nachází také většina pokojů. K ideální relaxaci patří pobyt u jednoho z největších termálních hotelových bazénů na ostrově. Hotel je jen několik minut chůze od pláže Citara a slavných Poseidonových zahrad. Pro svoji kvalitu a příznivou cenu je nejprodávanějším a nejoblíbenějším hotelem společně s hotely Royal Palm a San Marco.

Pláž: Minibus na pláž Citara ZDARMA.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: 1x venkovní termální bazén (35 °C), 1x vnitřní termální bazén (38 °C), terasa s lehátky a slunečníky, plážové osušky a župany k zapůjčení za poplatek + úhrada kauce, restaurace, recepce, bar, internet koutek – za poplatek, Wi-Fi ve společných prostorech hotelu zdarma, sauna za poplatek, vlastní lázeňské centrum, parkoviště.

Vybavení pokojů: Vlastní sociální zařízení, fén, TV-SAT, minibar, rádio, centrální klimatizace (cca polovina června – polovina září), trezor za poplatek (cca 1,5 eur/den a vratná kauce cca 20 eur). Balkón nebo terasa a výhled na moře za příplatek.