Italie SPECIÁL - Řím s Vatikánem (2 dny), Neapolský záliv (2 dny) ! 3x hotel 3* se snídaní.

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Italie SPECIÁL - Řím s Vatikánem (2 dny), Neapolský záliv (2 dny) ! 3x hotel 3* se snídaní.

! EUROVÍKEND ! NOVINKA ! EUROVÍKEND !

Ubytování vždy hotelu min. 3*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!

Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Italie SPECIÁL

Řím s Vatikánem (2 dny),
Neapolský záliv (2 dny) !

Supersleva na cenu již 7.790,- Kč !!!

Stravování: snídaně

V CENĚ 3X SERVÍROVANÁ SNÍDANĚ ! ZA PŘÍPLATEK 3 X 150 KČ = 450 KČ - 3 X SERVÍROVANÁ VEČEŘE !

Doprava: autokarem

ODJEZDY Z CELÉ ČR BEZ PŘÍPLATKU - VIZ 1. DEN PROGRAMU ZÁJEZDU !!!

Ubytování: hotel ***

POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM !

Program zájezdu

1. den: ! EUROVÍKEND ! NOVINKA ROKU 2012 ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu min. 3*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!
Itálie SPECIÁL
Řím s Vatikánem (2 dny) a Neapolský záliv (2 dny) !
Program zájezdu:
1. den:
V 7 hodin odjezd z Nového Boru, v 8 hodin Liberce, v 9 hodin z Mladé Boleslavi, v 10 hodin z Prahy u hlavního nádraží, v 8 hodin z Hradce Králové, z Plzně v 8.00, z Českých Budějovic ve 14 hodin, ve 4.00 z Ostravy, v 5.30 z Olomouce, v 7.00 z Brna, v 8.15 z Jihlavy. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Z dalších nástupních míst v ČR dle poptávky. Tranzit Rakouskem nebo i Německem do Itálie.

2. den: 2. den:
Dopoledne příjezd do Říma: zahájení dvoudenní prohlídky Říma: Vatikán - náměstí a chrám Sv. Petra, možnost výstupu na kupoli - krásný výhled na Řím z výše 132 metrů, dále prohlídka Vatikánských muzeí a Sixtinské kaple, Andělský hrad, romantické staré město s náměstím Piazza Navona, krátké volno v centru města. Večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd do centra Říma - pokračování prohlídky: Pantheon, Fontana di Trevi, Španělské náměstí - prohlídka a posezení na Španělských schodech, Piazza Venezia, Památník sjednocení, Kapitolské náměstí a Kapitol, Forum Romanum, Koloseum a další památky. Vpodvečer krátké volno v romantickém centru Říma. Večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !

4. den: 4. den:
Po snídani odjezd na Vesuv – za příplatek výstup na vrchol kráteru s výhledem na Neapolský záliv, odjezd do Pompejí – za příplatek odpolední prohlídka archeologického areálu, v podvečer odjezd na prohlídku Neapole. Ubytování v oblasti Neapolského zálivu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.

5. den: 5. den:
Po snídani pro klienty s připlaceným výletem na ostrov Capri odjezd do Sorrenta nebo Neapole - celodenní výlet na ostrov Capri – prohlídka hlavního města Capri včetně jižních zahrad i městečka Anacapri – možnost výletu lanovkou na nejvyšší bod ostrova Monte Solaro s krásným rozhledem, nebo lodí do Modré jeskyně nebo okolo ostrova, ráno nebo v podvečer krátká prohlídka Sorrenta. Pro klienty bez příplatku na výlet na ostrov Capri volno v Sorrentu nebo v Neapoli – dle trasy trajektu ! Ve večerních hodinách odjezd ze Sorrenta nebo Neapole, tranzit Itálií.

6. den: 6. den:
Pokračování tranzitu Itálií a Rakouskem, případně i Německem do ČR. Večer příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
80 – 120 EURO - na vstupy a drobné suvenýry, na zastávky na odpočivadlech při průjezdech Rakouskem.
Cena zájezdu: 7.790,- Kč
– původní cena 10.990,- Kč
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Další sedačka možná za 3.990,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu lux.busem (VIDEO, KLIMA, WC), 3x nocleh se snídaní v hotelu min. 3 hvězdy ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-na vyžádání možný 3-lůžkový pokoj, za příplatek 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatky: komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny: 140,- Kč/os., 3 x večeře za 750,- Kč, na 1-lůžkový pokoj: 1.990,- Kč. V ceně není např.:
Kupole Sv. Petr cca 6-12 EURO, Vatikánská muzea cca 15 EURO, Koloseum cca 12 EURO, metro v Římě cca 12 EURO, Vesuv cca 15-20 EURO, Pompeje cca 15 EURO, výlet na Capri – trajekt, okruh po ostrově, průvodce – cca 65 EURO, lanovka vrcholek Capri cca 15 EURO.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !