Itálie - Tarvisio - penzion Locanda al Convento**

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Itálie - Tarvisio - penzion Locanda al Convento**

Obecné informace: nejoblíbenější a nejprodávanější kapacita v nabídce, fantastická poloha vzhledem k lyžování a unikátní panoramatický výhled, nezapomenutelná atmosféra a vynikající kuchyně! Locanda al Convento disponuje: 6 x pokoj pro 2 osoby, 1 x pokoj pro 3 os., 4 x pokoj pro až 4 os - maximální kapacita penzionu je 31 lůžek.


Doporučujeme: vzhledem k přístupnosti ubytovací kapacity pouze kabinovou lanovkou, doporučujeme zakoupení skipasu na celou délku pobytu nebo pouze výjezdu na první den či sjezdu na poslední den prostřednictvím CK.
Cena výjezdu nebo sjezdu: 200 Kč/ osoba, cena výjezdu 1. den a sjezdu poslední den: 300 Kč/ osoba

Stravování: polopenze

Snídaně: formou bohatého bufetu (zpravidla šunka, sýr, vejce, máslo, med, marmeláda, nutella, jogurt, croissant a čerstvé pečivo) včetně nápojů (voda, džus, čaj, káva, kapučíno).
Večeře: servírované menu s výběrem z jídelního lístku "á la card" - předkrm a hlavní jídlo s přílohou, nápoje za poplatek.

Ubytování: pension

Poloha: Tarvisio/Camporosso - lokalita Monte Lussari v nadmořské výšce 1 766 m, přístup jen kabinovou lanovkou z Tarvisia z obce Camporosso, skiareál Monte Lussari - 0 m.
parkování, příjezd: nehlídané parkování zdarma je možné jen v Camporossu u nástupní stanice kabinové lanovky, příjezd je limitován otevírací dobou kabinové lanovky zpravidla od 8:30 do 16:00 hod.


Vybavenost kapacity: restaurace, bar s TV, lyžárna, venkovní sluneční terasa


Popis ubytování: pokoje pro 2 až 4 osoby (3. a 4. lůžko je pevné), WI-FI připojení