Karneval v Benátkách (autobusem z Ostravy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karneval v Benátkách (autobusem z Ostravy)

Poznávací zájezd s průvodcem ve víru karnevalového dění. Uvidíte to nejkrásnější z Benátek a zažijete světově proslulý karneval na jednom z nejromantičtějších míst na světě. Zhlédnete baziliku sv. Marka, slavný most Nářků i Canal Grande. A pak už si vychutnáte bujaré veselí, hudbu a originální masky. Poznejte s námi Benátky v netradiční karnevalové atmosféře!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Cestovní pojištění: Kooperativa A (50 Kč / den / osoba)
Kooperativa B Evropa (100 Kč / den / osoba)
Slavia A - Travel Standart 2.0 + STORNO (50 Kč / den / osoba)
Slavia B - Travel Plus 2.0 + STORNO (76 Kč / den / osoba)
Slavia C - Travel Exclusive 2.0 + STORNO (96 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Ostravy autobusem Radynacestu  přes Olomouc, Brno, přejezd přes Rakousko.
2. den: Příjezd do Punta Sabbioni na Benátské laguně v ranních hodinách (přibližně v 7.00 h). Odtud pokračujeme lodí (jízdné není v ceně zájezdu, jízdné vybere původce v autobusu) do Benátek přímo na náměstí Sv. Marka . Seznámíme se s nejvýznamnějšími stavbami tohoto náměstí a okolí - bazilika Sv. Marka , Dóžecí palác , původní sídlo benátské administrativy Procuratíe Vécchie a Procuratíe Nuove, muzeum benátských kulturních dějin Museo Civico Correr , Kampanila a další. Nebude chybět ani pohled na slavný most Nářků, Ponte dei Sospiri . Následuje procházka uličkami historického centra Benátek , při níž poznáme nejdůležitější atraktivity města - rušný most Ponte di Rialto s přilehlým tržištěm, hlavní dopravní tepnu Benátek Canal Grande a jeho paláce,... V neposlední řadě navštívíme most Ponte dell´Accademia s nádherným výhledem na Canal Grande. V odpoledních hodinách možnost individuální návštěvy interiéru některé z mnoha výstavných budov města, jako je například Dóžecí palác s nádhernými kazetovými stropy, monumentální chrám Sv. Marka, galerie Academia, kde je řada děl slavných mistrů, nebo lze navštívit některý z kostelů s díly světoznámých umělců. Zejména si však vychnutnáme jedinečnou atmosféru benátského karnevalu , která nás bude obklopovat. V podvečerních hodinách (přibližně v 20.00 h) návrat lodí z přístaviště u náměstí sv. Marka zpět do Punta Sabbioni. Poté noční přejezd přes území Itálie a Rakouska jen s bezpečnostními přestávkami zpět do ČR.
3. den: Návrat do ČR v ranních hodinách, v průběhu dne dojezd na jednotlivá výstupní místa.