Karneval v Benátkách + MURANO (autobusem)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karneval v Benátkách + MURANO (autobusem)

Poznávací zájezd s průvodcem ve víru karnevalového dění. Uvidíte to nejkrásnější z Benátek a zažijete proslulý karneval na jednom z nejromantičtějších míst na světě. Zhlédnete baziliku sv. Marka, slavný most Nářků i Canale Grande a vychutnáte si bujaré veselí, hudbu i originální masky. Poznejte s námi Benátky v netradiční karnevalové atmosféře!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Cestovní pojištění: Kooperativa A (50 Kč / den / osoba)
Kooperativa B Evropa (100 Kč / den / osoba)
Slavia A - Travel Standart 2.0 + STORNO (50 Kč / den / osoba)
Slavia B - Travel Plus 2.0 + STORNO (76 Kč / den / osoba)
Slavia C - Travel Exclusive 2.0 + STORNO (96 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR autobusem Radynacestu dle nástupních míst  Ostrava – Brno – Praha, možnost nástupu po trase. Přesné časy dle nástupních míst budou upřesněny v pokynech 7 dní před odjezdem.
2. den: Příjezd do Benátek v ranních hodinách. Podíváme se na náměstí San Marco, na kterém stojí snad  nejexotičtější z evropských katedrál  – bazilika sv. Marka. Uvidíme honosný Dóžecí palác   postavený ve stylu benátské gotiky, který byl sídlem vládců,  věž Kampanilu ,   ze které je nádherný pohled na celé město. Navštívíme kostel Frari, ve kterém se nacházejí  díla Tiziana ,   nejkrásnější barokní chrám v Benátkách Santa Maria della Salute. Uvidíme  Celnici , která kontrolovala obchodníky přijíždějící do Benátek a ze které je nádherný pohled na náměstí sv. Marka.  Na prohlídku všech pamětihodností a přestávky na jídlo bude dostatek volného času. Zejména si však vychutnáme  jedinečnou atmosféru benátského karnevalu , která nás bude obklopovat. Večer přesun na hotel.
3. den: Po snídani se projedeme lodí na prohlídku benátských ostrovů. Naší první zastávkou bude ostrov  Murano , který je známý jako  ostrov sklářů . Na každém rohu nás budou vítat obchůdky se sklářskými skvosty a tradiční sklářské dílny.  Další ostrov, ke kterému připlujeme je  Burano - ostrov krajek a také oáza klidu, oproti Benátkám. Ostrov má krásné pestrobarevné domky, které kdysi sloužili jako bydliště pro rybáře. Projdeme si místní uličky, nakoupíme krajky nebo si dáme kávu v místní kavárně a poté se návrátíme do Benátek, kde se budeme věnovat karnevalovému veselí a památkám. Až si dosytosti užijeme karnevalu vyrazíme v noci  zpět do ČR .
4. den: Návrat do ČR dle nástupních míst.