Lago di Garda - Okolí jezera Lago di Garda

Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně
1 termín od 1. července 2024

Cena zájezdu

od 14 650 Kč


Poznávací zájezd s vycházkami do nádherných vápencových hor v okolí jezera Lago di Garda. Možnost vykoupání v čistých jezerech. Ubytování je zajištěno v hotelu, který je postavený v historickém benátském stylu a leží přímo na hlavním náměstí na břehu jezera Lago di Garda. Na pláž to je několik set metrů. Okolí jezera Lago di Garda Modrý klenot obklopený horami. Poznávací zájezd s pěší turistikou do nádherných vápencových hor v okolí jezera Garda. Romantické vycházky či túry vedou místy, kde probíhaly boje za I. světové války. Koupat se budete v čistých jezerech. Celý popis

Lago di Garda - Okolí jezera Lago di Garda

Termíny a ceny

01.07. - 07.07.2024 pondělí - neděle
snídaně autokarem
14 650 Kč
cena za 7 dní (4 noci)

Informace o cenách

Slevy

  • Děti do 15 let
  • Dětská sleva
  • Rodinná sleva
  • Seniorská
  • Skupinová (nad 6 osob)
  • Sleva pro stálé klienty
  • Sleva za včasný nákup
  • Váleční veteráni a vojáci

Cena zahrnuje

  • přeprava, 4x ubytování, 4x snídaně a průvodce

    • Poznávací zájezdy

Popis zájezdu

Lago di Garda - Okolí jezera Lago di Garda

Poznávací zájezd s vycházkami do nádherných vápencových hor v okolí jezera Lago di Garda. Možnost vykoupání v čistých jezerech. Ubytování je zajištěno v hotelu, který je postavený v historickém benátském stylu a leží přímo na hlavním náměstí na břehu jezera Lago di Garda. Na pláž to je několik set metrů.

Okolí jezera Lago di Garda Modrý klenot obklopený horami. Poznávací zájezd s pěší turistikou do nádherných vápencových hor v okolí jezera Garda. Romantické vycházky či túry vedou místy, kde probíhaly boje za I. světové války. Koupat se budete v čistých jezerech.

Program zájezdu

1. den: : 1. den: Odjezd v podvečerních hodinách. Noční přesun přes Německo a Rakousko do Itálie. 2. den: TRENTO - příjemné náměstí s kašnou Neptuna, arkádami, dómem, obchůdky a kavárnami, dóm se středověkou kryptou. ROVERETO - zastávka u zvonu Míru, který zvoní každý večer na památku padlých ve všech válkách a ossaria s vyhlídkou. ARCO - prohlídka města. COLODRI - lehká túra, se zastávkou v botanické zahradě, na vyhlídku nad městečkem Arco nebo vycházka na hrad. LAGO DI GARDA - velmi oblíbené, největší a nejčistší italské jezero. Severní břehy lemují vysoké alpské štíty. Podvečerní vycházka podle jezera, možnost vykoupání. 3. den: VALLE DI LEDRO - jedinečným způsobem se zde prolíná smysl pro pořádek s italským temperamentem, životní styl horalů s téměř středomořským způsobem života u jezera Lago di Garda. LAGO DI LEDRO - perla mezi italskými jezery. Vycházka podle jezera. PREGASINA - vycházka do městečka, které se rozkládá vysoko nad jezerem, pěkné výhledy. VIA PONALE - lehká túra po historické cestě s tunely (baterka vhodná), výhledy na jezero a památky z 1. světové války. LIMONE - starobylé kamenné městečko na svazích u jezera Lago di Garda, kde je obnoveno pěstování citrusů. Možnost výletu lodí po jezeře Lago di Garda z Rivy do Limone. RIVA DEL GARDA - prohlídka rekreačního střediska a hezkého městečka. 4. den: RIVA DEL GARDA - polodenní túra ke kapličce S. Barbora, panoramatický výhled na severní část jezera Lago di Garda. VARONE - pěkné vodopády s malou botanickou zahradou. VILLA CANALE - vycházka k historické kamenné vesničce. LAGO DI TENNO - vycházka okolo romantického jezera. 5. den: MONTE BALDO - na hřeben pohoří Monte Baldo vyjedete unikátní rotační kabinovou lanovkou. Trasa s ohledem na zdatnost jednotlivých účastníků po hřebeni na vrchol Cima Valdritta 2218 m a zpět k lanovce. Fantastické výhledy na jezero. MALCESINE - kouzelné městečko s úzkými uličkami a romantickým hradem, který se vypíná přímo nad hladinou jezera. Možnost prohlídky hradu. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun. 6. den: Návrat v ranních hodinách.