Lignano - Apartmány Casa Marina, bazén, 10% sleva 1.Moment

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lignano - Apartmány Casa Marina, bazén, 10% sleva 1.Moment

Oblíbená rezidence s bazénem v zahradě.
NEMO tour TIP. Na místě pobytu ČESKÁ ASISTENCE.


Poloha a vybavení (Lignano Sabbiadoro, via Monte Ortigara 2): oblíbená rezidence Casa Marina s výtahem, která je situována poblíž plachetnicového přístavu, cca 650m od písčité pláže a centra letoviska. K dispozici bazén pro děti i dospělé v oplocené zahradě. V každém apartmánu je klimatizace, TV, mikrovlnná trouba. Pes není povolen. Balkon s posezením. Plážový servis je zahrnut již do ceny apartmánu – 1 slunečník, plážové křeslo a lehátko.

Lignano Sabbiadoro je centrální, nejživější a nejmodernější částí letoviska s pestrým denním i nočním životem. Promenády obklopuje spousta restaurací, barů, kaváren a pizzerií, obchodů a butiků. Kromě vyhlášených diskoték, různých sezónních koncertů nebo sportovních akcí pod širým nebem je tu také několik tématických parků, nabízejících zábavu pro děti i dospělé. Mezi nejvyhledávanější patří zoologická zahrada Punta Verde, vodní park s tobogány, skluzavkami a bazény – Aquasplash, dětský pohádkový svět – Gulliverlandia nebo Parco Junior. Dominantou a symbolem je Terasa Moře se svou výjimečnou architekturou a jejím umístěním přímo na moři – široká terasa s vyhlídkovými bary a restauracemi k relaxaci i odpočinku.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2019
Oznámením dne 1. března v roce 2018 byla také v Lignanu stanovena pobytová taxa - pro apartmány a to ve výši 0,50 Eur/osoba a den. Taxa bude vyžadována i v tomto roce 2019, v období od května do září, děti do 12 let budou od tohoto poplatku osvobozeny. Její výše zatím není upřesněna, jakmile bude její výše oznámena místními úřady, bude tato informace aktualizována také na našem webu. 

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

parkovací místo, rozměry : 5,00 x 2,10 x 3,00

Ubytování: apartmán

BILO - typ B 2/4 (maximálně pro 4 osoby): jedna ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a TV, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC. Balkon vybavený plastovým nábytkem. Klimatizace.