Marilleva/Folgárida - Sole Alto ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Marilleva/Folgárida - Sole Alto ***

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Marilleva 1400 (1.400 m) - ve středisku banka, supermarket, restaurace, pizzerie, kavárny, diskotéky. Rezidence leží u dojezdu mezi dvěma sjezdovkami.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytování: apartmán

Rezidence Sole Alto - každý apartmán má vlastní skibox pro uložení lyží a jedno parkovací místo. Všechny mají obývací místnost s kuchyňským a jídelním koutem, koupelnu/WC, pokoje jsou odděleny dřevěnými panely, či nábytkem, některé mají balkón, nebo terasu. MONO-3 až 4, jediná místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, či jedním lůžkem s dalším vysunovacím lůžkem a patrová postel, BILO-4 až 6, obývací místnost s 2lůžkem či dvěma samostatnými lůžky, pokoj s patrovou postelí, či jedním lůžkem s dalším lůžkem výsuvným. Některé apartmány jsou duplex: spodní patro obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, či 1lůžko s dalším vysouvacím lůžkem, nahoře patrová postel, či 1lůžko a vyvýšené další lůžko a oddělený pokoj s 2lůžkem. TRILO-6 až 7, ve spodní části: obývací místnost s 1lůžkem popř. pohovkou, oddělený pokoj s2lůžkem, nahoře patrová postel, či jedna vyvýšená postel, druhá 1lůžko a oddělený pokoj s 2lůžkem.
Parkování: venkovní zdarma.