Marina di Sorso - FUTURA STYLE LA PLAGE ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Marina di Sorso - FUTURA STYLE LA PLAGE ****

Rozsáhlý resort leží u pláže s černým vulkanickým pískem, je ideálním řešením pro nenáročné klienty a cestovatelé, kteří využijí jeho strategické polohy.

Poloha: Nachází se v zálivu Asinara na severozápadě ostrova a nejbližší město Sorso je vzdálené asi 8 km. Hotel má strategickou polohu pro ty, kteří chtějí procestovat severní pobřeží ostrova, do hodiny jízdy na západ naleznete města Porto Torres, Stintino a jeho vyhlášenou karibskou pláž La Pelosa, Alghero, Sassari, na východ zase historické město Castelsardo a letoviska Isola Rossa, Valledoria, Badesi. Cesta z letiště v Olbii trvá cca 1 hodinu a 45 minut.

Pláž: Pláž s jemným černým vulkanickým pískem se nachází od 50 do 500 metrů od jednotlivých pokojů a je vybavená plážovým servisem. Do vyčerpání kapacity mají hosté k dispozici 1 slunečník a 2 lehátka. Pobřeží se táhne několik kilometrů až k přístavnímu městu Porto Torres, oblast zvaná Platamona je hojně navštěvována zejména místními obyvateli.

Sport a zábava: V rámci klubové karty užívání dvou bazénu s dětskou částí, solární terasu s lehátky a slunečníky (do vyčerpání kapacity), využití veškerého sportovního vybavení, tenisové turnaje, malá kopaná, volejbal, fitness, aerobik, vodní tance, strečink, skupinové tance, denní a večerní zábava s kabaretem, víceúčelové hřiště na tenis/malou kopanou/basketball, stolní fotbálek, stolní tenis, večerní piano bar v centrální části hotelu s hudbou, karaoke a tancem. Animace probíhají převážně v italském jazyce.

Pro děti: Miniklub pro děti od 3 do 10 let a Junior klub pro děti od 11 do 16 let. Různé zábavní, sportovní i kreativní aktivity, přizpůsobené věku dětí, večerní představení v amfiteátru. Animace probíhají převážně v italském jazyce.

Důležité: Přiřazení pokoje v hlavní budově nebo v části Le Maree je zcela v režii vedení hotelu a nelze garantovat konkrétní umístění.

Stravování: plná penze

Plná penze s nápoji - snídaně, oběd i večeře formou bohatého bufetu, soustředěného na národní i mezinárodní kuchyni. Během jídel je v ceně voda, domácí víno a nealkoholické čepované nápoje. Jedenkrát týdne probíhá tradiční sardinský večer. K dispozici jsou bezlepková jídla a asistence během jídel, rezervovaný koutek pro nejmenší se speciálním menu a asistencí.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici 24 hodinová recepce, hlavní restaurace s pizzerií, 2 bary, 2 bazény s částí pro děti, minimarket s místními produkty, amfiteátr pro večerní vystoupení, centrální náměstí s obchůdky, tenisové kurty a víceúčelové hřiště.
Zvířata nejsou akceptována.

Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV, trezorem, telefonem, minibarem a vlastní koupelnou.

STANDARD v hlavní budově - 2-4 lůžkové pokoje se nachází v centrální části hotelu, za poplatek možný výhled na moře.

STANDARD zóna Le Maree - 2-4 lůžkové pokoje umístěny nejblíže moři, za poplatek možný výhled na moře. Jsou v přízemí, mají k dispozici venkovní patio. Čtyřlůžkové pokoje se skládají z obývací části s rozkládací pohovkou a ložnice se dvěma lůžky. Nachází se v blízkosti bazénu v zahradě a sportovních kurtů.

PŘIŘAZENÍ POKOJE V HLAVNÍ BUDOVĚ NEBO V ČÁSTI LE MAREE JE ZCELA V REŽII VEDENÍ HOTELU, NELZE GARANTOVAT KONKRÉTNÍ UMÍSTĚNÍ.

STANDARD Ginepri - 2-4 lůžkové pokoje umístěny 200 - 500 metrů od moře, všechny v přízemí. Čtyřlůžkové pokoje se skládají z obývací části s rozkládací pohovkou a ložnice se dvěma lůžky.

Check in: 17:00
Check out: 10:00