MSC Lirica - Itálie, Chorvatsko, Řecko, Malta

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

MSC Lirica - Itálie, Chorvatsko, Řecko, Malta

MSC Lirica je sesterskou lodí MSC Opera a byla postavena v roce 2003. Je vybavena luxusním příslušenstvím umožňujícím hostům naplno si užívat elegantního prostředí v ryze italském stylu. V interiéru panuje kosmopolitní atmosféra, můžete zde navštívit například americký Beverly Hills Bar či britsky laděný Lord Nelson Pub.

Wellness, sport, koupání: 2 bazény, 2 vířivky, multifunkční sportovní hřiště (volejbal/ fotbal), joggingová dráha, fitness centrum, minigolf, shuffleboard, lázně Aurea Spa s masážní místností a suitou na thalassoterapii, saunou, tureckými parními lázněmi, soláriem a odpočinkovým koutem.

Zábava: Velký bar s tanečním parketem, diskotéka, karaoke, kasino a výherní automaty, internetový koutek, knihovna, karetní salonek, obchody, videohry, divadelní sál, kino. Animační programy pro dospělé i děti.

Pro děti: 4 dětské kluby podle věku, animační programy, herna, videohry.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze sestavená z italské a mezinárodní kuchyně, speciální diety na vyžádání; v době podávání jídel voda, káva, čaj z automatů v samoobslužné restauraci v ceně. Hosté ubytovaní v kajutách Aurea a Yacht Clubu mají all inclusive nápojový balíček Easy Package v ceně (nápoje do ceny 6 EUR).

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 2 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, 2 lůžka (v některých kajutách možnost 1 - 2 přistýlek), dostatek úložných prostor, satelitní TV, klimatizace, minibar, telefon, fén. Apartmá je prostornější a výhodně umístěné.