Opera ve Veroně a Benátky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Opera ve Veroně a Benátky

Úžasný kraj Itálie plný neuvěřitelných kontrastů, charakterizuje jej krása Dolomit, největší italské jezero Lago di Garda a okázalá architektura starobylých měst Padova, Vicenza, světoznámé Benátky a Verona s operním představením Tosca v antické aréně pod širým nebem.

Program zájezdu

1. den: V podvečer odjezd z ČR.
2. den: BENÁTKY - prohlídka historického centra, Piazza S. Marco s úchvatnou bazilikou, Dóžecí palác, Kampanila aj. Odpoledne lodí na ostrov BURANO, ostrov pestrobarevných fasád, krajek a rybářů. V podvečer návrat lodí k busu, odjezd na ubytování do oblasti Verony .
3. den: VICENZA , město Andrea Palladia, unikátní Teatro Olimpico – nejstarší divadlo na světě. Krátká prohlídka univerzitního města PADOVA , pro zájemce kaple Scrovegni. Návrat na hotel, fakultativně možnost večeře. Večer antická aréna a zhlédnutí světoznámého operního představení: Giuseppe Verdi – La Traviata.
4. den: Prohlídka VERONY , městské hradby, náměstí Scaligerů, Juliin dům s balkónem. Odpoledne LAGO DI GARDA : zastavíme v městečku SIRMIONE , jemuž dominuje středověký hrad Rocca Scaligera.
5. den: Příjezd do ČR v časných ranních hodinách.