Oblast OLBIA TEMPIO - RESIDENCE PALAU GREEN VILLAGE

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - RESIDENCE PALAU GREEN VILLAGE

Apartmány v bezprostřední blízkosti moře a v docházkové vzdálenosti do centra oblíbeného městečka Palau.

Poloha: Příjemný rezidenční komplex na severu Sardinie je vybudovaný v souladu se sardinskou architekturou s použitím typických prvků jako kámen a dřevo. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro klienty toužící po zábavě, neboť pouhých 500 m je vzdáleno centrum městečka Palau s přístavem, bary, restauracemi a dalšími turistickými službami. Doporučujeme navštívit ostrov La Maddalena (plavba 20 min) nebo proslulé pobřeží Costa Smeralda, vzdálené cca 30 minut jízdy.

Vzdálenost od letiště v Olbii 44 km (cca 60 min).

Pláž: 150 - 250 m od ubytování (dle konkrétního apartmánu) se nachází krásná, piniemi lemovaná pláž, umístěná v malé zátoce s jemným bílým pískem a azurově modrým mořem. Klienti mají k dispozici 1 slunečník na apartmán. Plážové osušky na vyžádání a za poplatek.
Na pláž v jedné ze zátok je povolen vstup se zvířetem (cca 250m).

Sport a zábava: Klienti mohou využívat bazén s lehátky a slunečníky, jízdní kola zdarma - vratná kauce €50 (do vyčerpání kapacity).
Za poplatek: vodní sporty na pláži, potápění.

Pro děti: Dětské hřiště.

Na vyžádání možnost:
postýlka pro dítě do 3 let € 5/ den (nebo vlastní zdarma)
set pro infanta: postýlka, vanička, ohřívač lahví, kočárek, dětská jídelní židlička € 50/ týden
jídelní židlička/ kočárek: € 2/ den/ kus

Důležité: Check-in mezi 17:00-20:00 hod.
Příjezd na ubytování po 20:00 je nutné předem nahlásit, pro případné předání kódu KEY BOXU pro vyzvednutí klíčů. Pokud nebude pozdní příjezd nahlášen může být vyžadován poplatek € 50/apartmán.

Speciální nabídky: SLEVY LAST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

25 % z ceny ubytování pro pobyty v období 26.10.-4.11.2023


Slevy jsou platné do odvolání.

Stravování: vlastní

Vlastní nebo je možné objednat již při rezervaci, ale s úhradou na místě snídaně (na baru v residenci):
€ 3,90/ osoba/ den (1 teplý nápoj, 1 ovocný džus, 1 sladký nebo slaný croissant) nebo
€ 10/ osoba/ den (1 horký nápoj, 1 ovocný džus, 1 sladký nebo slaný croissant, jogurt, ovoce, vejce, chléb, máslo a džem).

V městečku Palau cca 500 m jsou obchůdky a restaurace.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Všechny apartmány jsou vkusně zasazené do příjemné udržované zahrady a obklopené místní bujnou vegetací. Celým komplexem vedou upravené cestičky. Klienti mohou využívat služby recepce (9-13 a 16:30 -20 h), terasu ke slunění, bazén s lehátky a slunečníky, relaxační zónu, společné barbecue a dětské hřiště.
Za poplatek fakultativní výlety a možnost pronájmu aut, skútrů. Další služby: společná pračka a sušička na žetony, venkovní nehlídané parkoviště zdarma.
Wi-Fi v celém areálu vč. apartmánů, zdarma.
Malé zvíře akceptováno za poplatek, zákaz vstupu do společných prostor a na pláž (kromě jedné zátoky).

Komplex nabízí celkem 80 apartmánů pro 2 - 4 osoby. Všechny jsou elegantně a vkusně zařízené, mají vlastní soc. zařízení, klimatizaci, kuchyňský kout, varnou konvici, mikrovlnnou troubu, TV/Sat, fén, žehličku a žehlící prkno (na vyžádání), Wi-Fi. Apartmány v přízemí mají patio (malou krytou terasu) s posezením, apartmány v patře mají krytou terasu s posezením. Každý apartmán má k dispozici 1 slunečník.

MONO 2: (cca 30 m2) obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňským koutem. Za příplatek a na vyžádání možnost dětské postýlky.
BILO 4: (cca 40-50 m2) obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem. Za příplatek a na vyžádání možnost dětské postýlky nebo 5. lůžka (přistýlka).

Check-in 17:00 - 20:00; check-out 10:00. Pozdní příjezd bez předchozí dohody zpoplatněn.