San Teodoro - RESIDENCE L'UDDASTRU (ex LU FRAILI)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

San Teodoro - RESIDENCE L'UDDASTRU (ex LU FRAILI)

Apartmány v klidné lokalitě s panoramatickým výhledem, vhodné i jako výchozí bod pro poznávání krás severu ostrova.

Poloha: Residence leží na severovýchodě Sardinie v oblíbené oblasti San Teodoro, s výhledem na protější výběžek Puntaldia, která je oblíbeným cílem hráčů golfu, díky svému golfovému klubu. Přibližně 4 km od komplexu najdete živé centrum turisticky oblíbeného městečka San Teodoro, které nabízí obchody, restaurace, supermarket, lékárna, bary, cukrárny, ale i diskotéky a noční vyžití. V nedaleké malé čtvrti Lu Fraili a Puntaldia se nachází služby jako menší obchůdky, restaurace i pizzerie. Vzhledem k odlehlejší poloze apartmánů doporučujeme pro maximální pohodlí automobil.
Vzdálenost od letiště v Olbii cca 27 km (38 min).

Pláž: Krásná pláž se rozprostírá cca 1,8 km od rezidenčního komplexu. Je zde možno si za poplatek půjčit lehátka, slunečníky, šlapadla a loďky. V nedalekém San Teodoro (4 km) se nachází známá, několik km dlouhá písečná pláž La Cinta, oblíbená mezi všemi věkovými kategoriemi i vyznavači vodních sportů.

Sport a zábava: V blízkém okolí si lze pronajmout auto, skútr, jízdní kola.
Cca 10 min autem se nachází Golf Club Puntaldia.

Důležité: Check-in 16:00-20:00; check-out 10:00. Příjezd v době mimo uvedený čas nutno avizovat den předem a je zde účtován poplatek € 25. Pokud není tato skutečnost nahlášena 24 hodin předem a klient nepřijede do 24:00, je ubytování možné až následující den.

Stravování: vlastní

Vlastní.
V centru města San Teodoro je množství restaurací, obchodů, bary, kavárny i supermarket.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Každý apartmán má k dispozici parkovací místo v blízkosti. Wifi v apartmánech k dispozici zdarma, nutno vyžádat heslo na recepci. V blízkosti komplexu si lze za poplatek půjčit automobil, skútr i jízdní kola.
Malé zvíře na vyžádání, za poplatek.

Apartmány prošly nedávnou rekonstrukcí a jsou vkusně zařízeny, vybaveny TV, pračkou, koupelnou se sprchou. Apartmány situované v přízemí mají verandu nebo předzahrádku s posezením, apartmány v patře mají zařízenou terasu.
Na vyžádání a za poplatek možnost dětské postýlky (nebo vlastní zdarma, max. 1/apt.) i dětské židličky.

BILO 4: obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovka, pokoj s manželským lůžkem.
TRILO 4: obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj s manželskou postelí, pokoj se dvěma lůžky.
TRILO 6: obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovka, pokoj s manželským lůžkem, pokoj se dvěma lůžky.

Check-in 16:00-20:00; check-out 10:00.
Příjezd v době mimo uvedený čas nutno avizovat den předem a je zde účtován poplatek € 25. Pokud není tato skutečnost nahlášena 24 hodin předem a klient nepřijede do 24:00, je ubytování možné až následující den.

Fotografie ubytování jsou pouze ilustrativní, je garantované popsané vybavení, nikoli konkrétní vzhled. Označení polohy v mapě je orientační, není možné předem určit přesnou polohu apartmánu.