Oblast CAGLIARI - IS MORUS RELAIS ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast CAGLIARI - IS MORUS RELAIS ****

Stylový hotel s jedinečnou polohou přímo u moře, obklopený pečlivě udržovaným parkem, je jedním z historicky prvních hotelů otevřených na jihu Sardinie.

Poloha: Romantický hotelový areál rozkládající se na ploše 70 000 m², vhodný pro klidnou dovolenou, leží přímo u menší bílé písečné a skalisky lemované pláže. Hotel obklopený krásnou udržovanou zahradou se vzrostlými stromy nabízí soukromí. Součástí tohoto areálu je i 8 luxusních vil, obklopených stejně jako hlavní hotelová budova, vzrostlými stromy. Přibližně 10 km od hotelu se nachází malé městečko Pula.

Vzdálenost od letiště v Cagliari 48 km (cca 50 min).

Pláž: Soukromá pláž s jemným bílým pískem přímo před hotelem je roubena skalisky a je vybavena lehátky a slunečníky zdarma (plážové osušky na kauci). Další krásné pláže najdete do půl hodiny cesty autem od hotelu - jmenujme např. Nora, Santa Margherita di Pula, Chia, Tuerredda nebo Capo Malfatano.

Sport a zábava: Hosté mohou využívat nádherný bazén v bezprostřední blízkosti pláže.
V relaxační zóně u pláže je menší posilovna (dospělé osoby vstup zdarma).
Za poplatek jsou k dispozici tenisové kurty a půjčovna jízdních kol, aut, kurzy jógy a pilates.
Dále v blízkosti hotelu - potápění, vodní sporty na pláži v Santa Margherita di Pula, jízdy na koních.
Vyhlášené golfové hřiště Is Molas je vzdáleno cca 10 minut jízdy autem.

Wellness & beauty: Přímo na pláži disponuje hotel jedinečným SPA centrem s nádherným výhledem na moře. Jsou zde k dispozici venkovní hydromasážní vany, turecké lázně, masáže (za poplatek). Součástí SPA centra je mini fitness na kryté terase.
Vstup do SPA: € 5/h (uvedená cena je pouze orientační), otevřeno 10-13h a 15-18h.

Pro děti: Mini klub (v hlavní sezoně) pro malé děti funguje každý den mezi 9-13 a 15-17 hodinou. Animace probíhá převážně v italštině. Program nabízí dětem sportovní aktivity, hry na pláži, v bazénu i na hřišti pod dohledem animátorů.
Na vyžádání a za poplatek: hlídání dětí, jazykové lekce (angličtina, italština).

Další služby: Svatba v hotelu

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.
Za příplatek (k úhradě na místě) polopenze - večeře formou servírovaného menu.

Snídaně a večeře jsou podávány v restauraci La Terrazza v hlavní budově, s výhledem na moře.

LA TERRAZZA: hlavní restaurace s panoramatickým výhledem na moře a park je částečně kryta pod oblouky rozšířené dřevěné verandy, podávají se zde pokrmy italské i regionální kuchyně a to během snídaní (7:30-10:30), obědů (13:00-15:00) i večeří (19:30-21:30).

RESTAURANT-GRILL: malá restaurace s výhledem na pláž otevřena v poledne nebo večer (stůl s výhledem na rezervaci).

Přes poledne je otevřena každý den jen jedna z restaurací s širokou nabídku jídel od lehkých salátů až po klasické čtyřchodové menu. Hotel je vyhlášený svými cukrářskými kreacemi.

Součástí komplexu jsou dva bary (konzumace za úhradu):
Bar ARAZZI: otevřen večer, od 18:00 do 24:00, nabízí chutné sladké i slané občerstvení, širokou škálu nápojů, aperitivů, koktejlů, za poslechu dobré hudby a relaxaci v salonku nebo venku doslova pár kroků od moře.

Bar na pláži: otevřen od 11:00 do 18:00, nabízí během dne lákavé drinky, aperitivy, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, ale také lehký oběd v podobě čerstvých salátů a studených pokrmů.

Hotel má také vlastní cukrárnu, která nabízí hostům vysoce propracované dezerty a je svým cukrářským uměním vyhlášena. Zaměřuje se na tradiční sardinské recepty v kombinaci s tím nejlepším z mezinárodní kuchyně. Objednávka na přání je možná přes recepci hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Tradiční hotel v koloniálním stylu se skládá z centrální budovy a přízemních vilek, ponořených do rozlehlé zahrady. V areálu je velký bazén se sladkou vodou vybavený lehátky a slunečníky, restaurace s venkovním posezením přímo u pláže, další restaurace v budově, večerní piano bar (22-24h), mini klub pro děti, večerní kuřácký salonek, prádelna (za poplatek), parkoviště.
Wi-Fi k dispozici na pokojích a v prostorách hlavní budovy zdarma.
Psi malé rasy do 6 kg jsou akceptováni pouze ve vilách, za poplatek. Mají ovšem zakázán vstup do veřejných prostor jako je recepce, restaurace, bar, pláž, atd.

Hotel nabízí celkem 42 pokojů v hlavní budově a 16 pokojů junior suite, nacházejících se v 8 vilkách rozmístěných v zahradě (na vyžádání ještě dalších 7 samostatných různě velkých vilek bez kuchyně, až pro 7 osob). Všechny jsou vybaveny klimatizací, TV/Sat, minibarem, fénem, trezorem a telefonem.

CLASSIC směrem do parku: dvoulůžkový pokoj s výhledem do parku a možností dětské postýlky, bez balkonu (některé pokoje jej mají - nelze garantovat).
CLASSIC směrem k moři: dvoulůžkový pokoj s balkonem orientovaný směrem k moři.
CLASSIC SUPERIOR směrem k moři: dvoulůžkový pokoj s možností 3. lůžka a/nebo dětské postýlky, vana se sprchovou zástěnou, balkon.
JUNIOR SUITE COTTAGE směrem do parku: ložnice s manželským lůžkem opticky oddělená od obývacího pokoje s možností 3. lůžka a dětské postýlky. Většina těchto pokojů má v koupelně vanu, některé mají sprchu. Pokoje J. Suite se nacházejí ve vilkách v zahradě.
JUNIOR SUITE COTTAGE URANO (cca 25 m2) - jedinečný suite, který nabízí úchvatný výhled na moře a disponuje teráskou a soukromou zahrádkou. Je vybaven manželskou postelí nebo na vyžádání 2 samostatnými lůžky.
JUNIOR SUITE S VÝHLEDEM NA MOŘE - se nacházejí v hlavní budově. Každý se vyznačuje svou jedinečností a okouzlujícím výhledem na moře.
PRESTIGE A PRESTIGE SUPERIOR s výhledem na moře: prostorné apartmá v prvním patře centrální části hotelu, s výhledem na moře určeno především pro hosty na svatební cestě a pro ty, kteří milují soukromí. V ceně pobytu mají hosté těchto pokojů volný vstup do relax zóny se saunou a jacuzzzi.

Na vyžádání možnost propojených pokojů dle dostupnosti hotelu (informace v CK).

Check-in 14:00h; check-out 11:00h.