Oblast OLBIA TEMPIO - STELLA DI GALLURA RESIDENCE

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - STELLA DI GALLURA RESIDENCE

Rezidence s udržovanou zahradou obklopená zelení, v blízkosti moře a zároveň na okraji luxusního Porto Rotondo, v srdci Smaragdového pobřeží.

Poloha: Rezidence se nachází na východním pobřeží severní Sardinie, na okraji exkluzivního centra Smaragdového pobřeží, městečka Porto Rotondo, cca 2 km od jeho proslulého náměstí. Leží na klidném panoramatickém místě pouhých 600 metrů od pláže. Porto Rotondo je jedním z nejprestižnějších míst na Sardinii a právě rezidence Stella di Gallura je ideální pro všechny, kteří chtějí o své dovolené spojit zábavu s odpočinkem u moře, je to také skvělý výchozí bod pro výlety na Smaragdové pobřeží s úchvatnými plážemi, výlet na souostroví La Maddalena či do vnitrozemí. Nejbližší obchůdek a tabák cca 1300 m od residence. V Porto Rotondu (cca 2 km) je supermarket, množství barů a restaurací, pizzerií, kaváren, butiků, klubů a diskoték.

Vzhledem k odlehlejší poloze doporučujeme pro maximální pohodlí automobil.
Označení polohy v mapě je orientační, není možné předem určit přesnou polohu apartmánu.

Vzdálenost od letiště v Olbii 16 km (cca 20 min).

Pláž: Nejbližší písečná pláž kombinovaná s oblázky La Caletta v docházkové vzdálenosti 600 metrů od rezidence (cca 10 min chůze) je poměrně klidná. Pro milovníky zábavy a rušnějších pláží můžeme doporučit např. známou pláž Ira v Porto Rotondo (2 km) či pláž v zálivu Marinella (asi 2,5 km).

Sport a zábava: Hostům je k dispozici bazén s oddělenou částí pro děti (v poledne zavřený) s lehátky a slunečníky zdarma. Dále tenisový kurt (noční osvětlení za poplatek, možnost zapůjčení vybavení za úhradu).
V centru Porto Rotonda a v nejbližším okolí je možné praktikovat nejrůznější sporty (vše za poplatek).

Další služby: Rezidence akceptuje všechny běžné kreditní karty.

Důležité: Příjezd na ubytování po 20:00h (a max. do 23:00 h) je nutno hlásit předem. Check-in po 23:00h nebude umožněn.
Jsou akceptovány běžné platební karty.

Speciální nabídky: Sleva 10 % z ceny ubytování pro pobyty na min. 7 nocí

Stravování: vlastní

Vlastní.
U bazénu nabízí své služby restaurace zaměřená na brazilskou kuchyni (menu a la carte, večeře při svíčkách - doporučujeme rezervaci místa předem).
Nejbližší obchod je od residence vzdálen 800 m.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Jednotlivé budovy rezidence v podobě několika patrových řadových domků postavených ze světlé žuly oživené pastelovými barvami jsou umístěny v udržované zahradě s bazénem s částí pro děti a krásným výhledem, altánem s grilem a posezením. Rezidence nabízí recepci, úschovnu zavazadel, automat s nápoji, restauraci zaměřenou na brazilskou kuchyni (otevřená pouze večer), TV místnost, tenisový kurt, malou prádelnu (za poplatek), soukromé kryté a nekryté parkoviště.
Wi-Fi v celém komplexu včetně apartmánů zdarma.
Psi malé velikosti akceptováni na vyžádání a za poplatek €30/ pobyt.

Světlé a prostorné apartmány jsou jednoduše a funkčně zařízené, mají klimatizaci a TV/Sat, telefon, kuchyňský kout je vybavený sporákem, troubou nebo mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem, dále je k dispozici žehlicí prkno a žehlička (na vyžádání), v koupelně sprcha a fén. Nejsou zde palandy. Každý apartmán disponuje krytým balkonem či teráskou, v přízemí i předzahrádku vždy vybavenou stolem a židlemi. Některé apartmány mají výhled na moře (za příplatek). Do každého apartmánu lze umístit 1 dětskou postýlku (na vyžádání, za poplatek; vlastní zdarma).

MONO 2-3: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvoulůžko, koupelna se sprchou, možnost 3. lůžka (přistýlka). Za příplatek výhled na moře.
BILO 2: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou. Za příplatek výhled na moře.
BILO 4-5: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou, možnost 5. lůžka (přistýlka). Za příplatek výhled na moře.
TRILO 6: většinou spořádány ve 2 podlažích. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, dvě ložnice, každá s manželskou postelí, koupelna se sprchou.
TRILO 7 DS: uspořádány ve 2 podlažích, prostornější apartmán TRILO 6 navíc s 1 přistýlkou (tj. 7.lůžkem) a dvěma koupelnami. Za příplatek výhled na moře.


Check-in 15:30-20:00; check-out 10:30. Příjezd v době mimo uvedený čas nutno avizovat minimálně den předem. Check-in po 23 hodině není možný.