Tarvisio - Lyžování - TARVISIO - Monte Lussari - Al Convento

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tarvisio - Lyžování - TARVISIO - Monte Lussari - Al Convento

Locanda Al Convento:

** Locanda Al Convento : skládá se ze dvou budov (Locanda a tzv. Fara) na Monte Lussari. Jednoduché ubytování, často malé pokoje, majitel mluví částečně česky. Jedná se o horské hotely na vrcholu kopce (1 700 m n. m.) (tzn. netopí se na trička s krátkým rukávem). K ubytování nelze dojet autobusem, vede sem pouze kabinová lanovka (v provozu 9.00–16.00 hodin). Nachází se kousek od centra malého střediska s romantickým svatým místem Santuario del Monte Lussari a několika obchůdky a restauracemi. Jako bonus se tu nabízejí krásná panoramata a romantické výhledy na východ i západ slunce.


Vybavení: restaurace, bar s TV, úschovna lyží, venkovní sluneční terasa.


Pokoje: pro 2–5 osob (3. a 4. postele mohou být patrové), k dispozici je i velký apartmán se třemi koupelnami pro větší skupiny. Pokoje jsou s vlastním příslušenstvím (WC, sprcha nebo vana), omezeně wifi.


Stravování: výborná polopenze (italská kuchyně): snídaně formou bufetového stolu, k večeři tříchodové menu (výběr z jídelního lístku).

Lyžování - TARVISIO - Monte Lussari - Al Convento:

* romantické ubytování přímo na sjezdovce na vrcholu kopce, osvědčené ubytování

* cena již včetně skipasu a polopenze, 3 dny lyžování

* krátká dojezdová vzdálenost





Lyžařské středisko Tarvisio (Monte Lussari) se nachází v regionu Friuli–Venezia Giulia v severovýchodním cípu Itálie v srdci Julských Alp na pomezí Itálie, Rakouska a Slovinska.

Areál je snadno přístupný z dálnice, leží 1 km od dálničního sjezdu, z ČR je rychle dostupný.

Místní chloubou je romantický kostelík v nadmořské výšce 1 789 m n. m. Z areálu se nabízejí krásné výhledy na Triglav, Mangart či Friulské Dolomity.


Skiareál Monte Lussari : 100% zasněžovaný skiareál má 33 km sjezdovek (14 km modrých, 11 km červených a 8 km černých). Děti mohou využít funpark.

Součástí areálu je perfektní a technicky propracovaná sjezdovka Prampero o délce 3 920 m, kde se jezdí světové poháry. Ne nadarmo se říká, že je jednou z nejkrásnějších v Alpách.

Pod kopcem lze využít 60 km běžeckých tras.





Cena FM do 20.11.2023.

Program zájezdu

1. den: : Odjezd z ČR v pozdních nočních hodinách (Česká Třebová kolem 23. hod.) směrem Svitavy, Brno a Vídeň.
2. den: : Ráno přijedeme do Camporosso a lanovkou vyjedeme se zavazadly na kopec. Po jejich uložení na ubytování se můžeme převléci ve společných prostorách a poté nás čeká celodenní lyžování. Odpoledne se ubytujeme a navečeříme. Kuchyně je velmi dobrá.
3. den: : Po snídani nás čeká celodenní lyžování. Po návratu na ubytování večeře.
4. den: : Po snídani a vyklizení pokojů strávíme celý den lyžováním. Odpoledne se v hotelu převlečeme, lanovkou sjedeme k autobusu, naložíme zavazadla a odjedeme do ČR. Návrat v nočních až časných ranních hodinách následující den (Brno kolem 23. hod., Česká Třebová kolem 1. hod., další dle trasy).