Toskánsko

Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně
2 termíny od 1. května 2024

Cena zájezdu

od 6 990 Kč 7 390 Kč


Vedle proslulých, každému známých a turisty nejnavštěvovanějších míst v Itálii, jako jsou Benátky, Řím či Florencie je na území Itálie nespočetné množství dalších zajímavostí a památek. Právě takováto místa, která se ne vždy dostávají do programu tradičních tras zájezdů, vám chceme nabídnout při našich toulkách Toskánskem. Celý popis

Termíny a ceny

květen 2024

01.05. - 05.05.2024 středa - neděle
snídaně autokarem
Sleva 5% 7 390 Kč 6 990 Kč
cena za 5 dní (2 noci)

září 2024

25.09. - 29.09.2024 středa - neděle
snídaně autokarem
Sleva 5% 7 390 Kč 6 990 Kč
cena za 5 dní (2 noci)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 2x ubytování v hotelu (dvoulůžkové pokoje)
  • 2x snídani

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 225 Kč)
  • 2x večeře (příplatek: 450 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 1400 Kč)

    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Popis zájezdu

Toskánsko

Vedle proslulých, každému známých a turisty nejnavštěvovanějších míst v Itálii, jako jsou Benátky, Řím či Florencie je na území Itálie nespočetné množství dalších zajímavostí a památek. Právě takováto místa, která se ne vždy dostávají do programu tradičních tras zájezdů, vám chceme nabídnout při našich toulkách Toskánskem.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den: PISA (UNESCO) - město s unikátním dómem a proslulou šikmou věží. LUCCA - elegantní podmanivé město, obklopené hradbami,nabízí ve svém středu atraktivní směs náměstí, malých kostelů, muzeí, galerií a dlážděných uliček. Dojezd na nocleh.
3. den: SIENA (UNESCO) - město, jehož kostely a paláce vytvářejí působivý architektonický komplex. SAN GIMIGNANO (UNESCO) - jedno z nejatraktivnějších míst Toskánska , jeho hradby a historické rodové věže dokreslují malebný obraz středověkého města. VOLTERRA s impozantními středověkými paláci. Nocleh.
4. den: FLORENCIE (UNESCO) - město, do jehož tváře se tak významně vepsala italská renesance. Metropole Toskánska s mnoha památkami: Dóm Santa Maria dei Fiori, Giottova zvonice, slavné náměstí Signoria se sochou Davida, volno. 9 hodinová prohládka toskánské metropole. Noční přejezd.
5. den: Příjezd do Prahy v dopoledních hodinách. POZNÁMKA: Pořadí navštívených míst může být změněno.

Podobné zájezdy