Val di Fiemme - Apartmány Miramonti ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Val di Fiemme - Apartmány Miramonti ***

Poloha: uto rezidenci doporučujeme všem, kteří hledají ubytování v apartmánech v horském stylu s wellness centrem a nevadí jim dojíždět ke sjezdovkám.
Rezidence se nachází na klidném místě ve vesničce Daiano. Zastávka skibusu je 60 m od domu. Lyžařský areál Alpe Cermis se nachází cca 3,5 km od ubytování. Dosažitelná je odtud i Sella Ronda (cca 30 min jízdy autem, nutný rozšířený skipas Dolomiti superski), jež bude jistě lákadlem pro lyžaře, kteří mají rádi dobrodružství.

Stravování: vlastní

vlastní stravování

Ubytování: apartmán

Typ ubytování mono (25-30 m2) - max. obsazenost 4 osoby. Obývací místnost s kuchyňským koutem a spací částí s rozkládacím dvoulůžkem a rozkládacím gaučem pro 1-2 osoby, koupelna.
Typ ubytování bilo (30-35 m2) - max. obsazenost 5 osob. Obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, kuchyňka, ložnice s manželskou postelí nebo palandou a případně 1 lůžkem, koupelna, balkon.
Typ ubytování trilo (cca 45 m2) - max obsazenost 6 osob. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, 2 dvoulůžkové ložnice (může být manželská postelí nebo palanda), koupelna, malá terasa směrována na ulici. Některé apartmány nemají druhou ložnici a palanda je v chodbičce.
Vybavení: televize, telefon, fén, trezor, mikrovlnka, wifi

Vybavení: oučástí rezidence je recepce, bar, úschovna lyží, prádelna (za poplatek), dětský koutek, wellness centrum (otevřeno 16.30-20 hod) se saunou, tureckou lázní, vířivkou a relaxační zónou, parkoviště a garáž (na vyžádání za poplatek 5 Euro/noc nebo 30 Euro/týden).