Chiesa Valmalenco - Residence Pizzo Scalino

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Chiesa Valmalenco - Residence Pizzo Scalino

Poloha: Chiesa Valmalenco, centrum - 900 m, skiareál Alpe Palú - 1,2 km, skiareál Caspoggio - 5 km

Vybavenost a služby: recepce / wi-fi připojení k internetu, restaurace, bar / společenská místnost s TV sat. a videem / wi-fi připojení k internetu, sluneční terasa, videohry*, úschovna lyží a lyžařských bot, výtah, veřejné parkoviště (ve vzdálenosti 200 m)

Sport a relaxace: vířivka# až pro 6 osob, sauna#, horizontální solárium#, masáže*, lázeňské kúry*, kosmetické služby*, zdravotní kúry*, posilovna#, stolní tenis, stolní fotbal*; služby označené # lze využívat jen v rámci fakultativní klubové karty v ceně 10 € / osoba / den

Výhody a nevýhody:

  • výhodné cenové podmínky po celou zimní sezónu
  • v dané oblasti nejkvalitnější residence
  • široká vybavenost včetně malého relaxačního centra
  • vysoce nadstandardní apartmány
  • větší, v tomto středisku však zcela běžná vzdálenost od lyžařské nabídky
  • chybějící bazén přímo v budově a jen omezená kapacita


Ubytování: apartmán

Pokoje: 1 ž 3, lůžka: 3 až 6, vybavení: TV sat., telefon, fén, trezor, mikrovlnka. Trilo 6 - 50 m² - 1 ložnice s manželskou postelí s oddělitelnými lůžky, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, sociální zařízení, zpravidla balkon či terasa; 1 z apartmánů je dvoupodlažní, kdy 1 ložnice je v neuzavřeném patře. Bilo 4 - 35 m² - 1 ložnice s manželskou postelí s oddělitelnými lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, sociální zařízení, zpravidla balkon či terasa. Mono 3 - 25 m² - obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládacím gaučem pro 2 osoby a 1 samostatným lůžkem, sociální zařízení, zpravidla balkon či terasa.