Americana, Eilat, Rudé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Popis zájezdu

Americana, Eilat, Rudé moře

Vraťte se do léta - nejbližší tropické moře, pouze 4 hodiny letu, zaručeně modrá obloha a slunce!

Odlety z Vídně a Krakova!

Možnost zabezpečení svozu do/z Vídně !

Příjemný hotel Americana v Eilatu u Rudého moře poskytuje komfortní ubytování a skvělé podmínky pro vaši relaxaci. Je vhodný pro rodiny s dětmi.

Americana Eilat Hotel se nachází v centru hotelové zóny na severním pobřeží Eilatu, uprostřed nejoblíbenějších hotelů a zábavních míst ve městě. Krátkou chůzí od hotelu se dostanete na slavnou promenádu lemující North Beach, kde se nachází velké nákupní centrum Mall (nezapomeňte, že Eilat je zvláštní ekonomickou zónou, využijte nákup bez DPH), spousta restaurací a barů nočních klubů a většina turistických atrakcí sloužících rekreantům Eilatu. V blízkosti hotelu se nachází také zábavní park King city. V hotelovém lobby se konají pravidelné zábavné programy a vystoupení, organizují se různé hry pro děti a dospělé.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, velký bazén (v zimě s ohřevem), velká opalovací plocha na střeše s lehátky a slunečníky, restaurace, sauna a jacuzzi (bez příplatku pro hosty), fitness, Spa Club, který nabízí hostům různé masáže (za poplatek). U bazénu se nachází restaurace "Jeskyně", nabízející občerstvení a lehká jídla během dne, noční klub, obchod se suvenýry a minisupermarket přímo v hotelu.

Ubytování: hotel se skládá ze 152 pohodlných renovovaných pokojů, včetně 100 standardních pokojů, z nichž některé jsou vybaveny mini-kuchyní, 52 pokojů je s výhledem na bazén, některé z nich s mini kuchyní. Dále také 5 pokojů pro rodiny (maximálně - 2 dospělí a 3 děti), a mládež pokoje (s kapacitou až 5 osob). Všechny pokoje mají klimatizaci (zdarma), TV/SAT, rádio, telefon a v pokojích jsou také ledničky, trezory a vysoušeče vlasů.

Stravování: Snídaně formou bufetu, možnost doobjednání polopenze, jídla se podávají v restauraci s výhledem na bazén.

Pláž: Pláž je vzdálena několik minut chůze od hotelu. Pozvolný vstup do moře.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Stravování: snídaně

-snídaně formou bohatých bufetových stolů

Doprava: letecky

přímá pravidelná linka Vídeň-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ***

ubytování ve 2 lůžkových pokojích s balkonem, výhledem na bazén, klimatizace, sociální zařízení s vanou, WC a fénem, TV/SAT, telefon,, rádio, mini bar a trezor.
check in: od 15:00
check out: do 11:00