Lagoona, Eilat, Rudé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Popis zájezdu

Lagoona, Eilat, Rudé moře

Vraťte se do léta - nejbližší tropické moře, pouze 4 hodiny letu, zaručeně modrá obloha a slunce!

Odlety z Vídně a Krakova!

Lagoona výhodná poloha hotelu u severní pláže, jen 2 minuty od pláže a současně v blízkosti nákupního a nočního centra, spolu s jeho all-inclusive konceptem činí z hotelu dobrou volbu pro páry a rodiny. Všech 256 útulných pokojů je komfortně zařízeno. V blízkosti hotelu je několik zajímavých atrakcí: tematický biblický park Kings City, kino IMAX 3D a Podvodní observatoř Mořský park.

Vybavení: Recepce s prostorným lobby, venkovní bazén pro dospělé a děti (v zimě vyhřívaný), hřiště a dětský klub, posilovna, fitness, squash. Velké hotelové SPA centrum nabízí široký výběr zdravotních a kosmetických ošetření, turecké lázně, saunu, jacuzzi. Jsou tu speciálně zařízené konferenční a banketové sály, bar, restaurace. V hotelu se pravidelně pořádají zábavné programy pro děti i dospělé.

Ubytování:
pokoj Mountain View - komfortní pokoj s balkonem a výhledem na hory Edom (šatna, dvoulůžkový pokoj, přistýlka, koupelna s vanou, balkon, sejf, minibar, LCD TV, koutek kafé & čaj, velikost: 19 m2.

pokoj Lagoon View (s výhledem na bazén) - (šatna, dvoulůžkový pokoj, přistýlka, koupelna s vanou, balkon, sejf, minibar, LCD TV, koutek kafé & čaj, velikost: 19 m2.

Stravování: all inclusive
Lobby bar - otevřený od 16:00 do 24:00. Podává míchané a alkoholické nápoje (izraelské a mezinárodní značky). Každé odpoledne se mezi 16:00 a 18:00 podávají koláče.

Hotelová restaurace - bohatý bufet, masové pokrmy a dezerty. Prostorná a příjemná restaurace s přístupem na balkon a výhledem na bazén. Každý den podává tři jídla: snídaně, oběd a večeře. Snídaně formou bufetu (otevřená od 7:30 do 10:30) je mimořádně bohatá a pestrá. Oběd, podávají se pokrmy z masa, těstoviny, bohaté saláty a dezerty (od 13:00 do 15:00). Večeře se podává od 18:30 do 21:00 hod., Některé z jídel připravují kuchaři přímo před hosty.
Při jídle se servírují také nealkoholické nápoje, pivo a víno.

Pool bar (bar u bazénu) - nachází se uprostřed bazénu a nabízí nealkoholické nápoje, pivo, teplé nápoje a nanuky
Otevírací doba: v zimě: 10:30 - 15:30; v létě: 10:30-17:00.
Všechny střediska stravování jsou all inclusive !

Večerní posezení:
'Monkeys' Pub - živá hudba a velký výběr nápojů
Pivnice "Monkeys" se nachází na promenádě hotelu "Royal Beach". Hospoda nabízí v průběhu týdne živou hudbu se skupinami ze zahraničí a bohatou nabídku koktejlů, piv, občerstvení, masových pokrmů a dezertů. Velký taneční parket a spousta stolů.
Otevírací doba: každý den v 20:00 až do posledního zákazníka.
V případě rezervace zavolejte na číslo 08-6368803 mezi 13:00 - 17:00.

Pláž: hotel má vlastní soukromou pláž 2 min. Oblázková pláž teplého tropického moře s úžasným bohatstvím vodního života hned u břehu, pozvolný vstup do moře.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Stravování: all inclusive

jídla, zmrzlina, nealko a alkoholické nápoje (místní značky) a sladkosti - zdarma a neomezeně

Doprava: letecky

přímá pravidelná linka Praha-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

přímá pravidelná linka Bratislava-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích (možnost ubytování 2 dospělí+2 děti (2-12), s balkonem, klimatizací, sociálním zařízením s WC, TV/SAT, telefonem, wi-fi, rádiem, minibarem a trezorem. Ubytování v suitách na vyžádání. Maximálně 3 osoby na pokoji (TRPL pokoj).
check in: od 15:00
check out: do 11:00