Leonardo Plaza, Netanya

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Popis zájezdu

Leonardo Plaza, Netanya

Leonardo Plaza Netanya je exkluzivní nový, nedávno otevřený hotel, poslední přířůstek hotelového řetězce Fattal. Hotel v centru města, který spojuje atmosféru volného času a poznávání. Nachází se v centru města, velmi blízko nákupních center, restaurací a kaváren, jen pár kroků od pláží Středozemního moře promenády.Hotel má Bazén se nachází na střeše hotelu s nádherným výhledem na Středozemní moře. Kromě toho, má hotel dětský bazén, sluneční terasu, dobře vybavené fitness. K dispozici je také dětský klub, business lounge (za příplatek, pouze pro dospělé), stejně jako prostory pro rauty, rodinné oslavy a konference.

Odlety z Prahy, Vídně a Budapešti.

Ubytování:hotel má 151 exkluzivních pokojů a apartmánů. Deluxe room je dvoulůžkový pokoj s výhledem na město. K dispozici jsou pokoje s možností ubytování až 2 dospělé osoby + 2 děti nebo 3 dospělé osoby. V 6. patře jsou Executive sea view pokoje s výhledem na moře.

Vybavení pokojů: Elegantně zařízené pokoje mají TV s LCD obrazovkou, telefon, krásné koupelny s mozaikou (většina pokojů má sprchu), ledničky, mini-bary, vysoušeče vlasů, bezpečnostní schránky, kávové a čajové koutky. Pokojová služba. Všichni hosté mohou využít bezplatné bezdrátové připojení k internetu Wi-Fi.
Všechny pokoje jsou klimatizované.

Pláž: písečná pláž, slunečníky a lehátka za poplatek, na pláži sprchy, občerstvení, kavárny, záchranná plavecká služba po celý den. Pláž je pravidelně udržovaná.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Stravování: polopenze

snídaně podávaná formou bufetových stolů
večeře podávaná formou bufetových stolů

Doprava: letecky

pravidelná linka Praha-Tel Aviv a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích, s klimatizací, sociálním zařízením s WC, TV, mini-barem, telefonem, bezpečnostím trezorem a rádiem.
check in: od 15:00
check out: do 11:00