U Coral Beach, Eilat, Rudé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Popis zájezdu

U Coral Beach, Eilat, Rudé moře

Vraťte se do léta - nejbližší tropické moře, pouze 4 hodiny letu, zaručeně modrá obloha a slunce!

Nejlepší rodinný hotel v Izraeli pro rok 2019 !

Odlety z Prahy, Bratislavy a Vídně !

U Coral Beach Club je první hotel svého druhu v Izraeli s neuvěřitelným rekreačním komplexem o celkové rozloze 4 hektary přímo u soukromé pláže. Hotel má tým odborníků, kteří jsou zodpovědní za Vaši zábavu a potěšení z pobytu.

Hotel organizuje vystoupení izraelských zpěváků a umělců, stejně jako různé inscenace zahraničních zábavních skupin (vystoupení akrobatů na trapézech, fantazie Vidas, GLOW a mnoho dalšího).

Dětem jsou nabízeny speciální formáty zábavních akcí a aktivit. Každá věková skupina bude má zábavu pro sebe: baby klub, mini klub, dětský klub.
Pro každé čtyři děti je přidělen člen příslušného dětského klubu a jeho úkolem bude bavit děti a zapojit je do různých rekreačních aktivit.
Zvláštní pozornost je věnována rodičům s kojenci. Pro ně je vytvořena speciální služba "Welcome baby" se všemi potřebnými službami a vybavením pro rodiče na dovolené - dětské postýlky, dětská jídla, sterilizátory v pokojích a mnoho dalšího.

Vybavení:k dispozici je 281 pokojů, včetně: Superior pokojů nacházejících se v 1. až 3. patře, Junior a Deluxe apartmánů ve stejných patrech sestávají ze dvou pokojů. Soukromá hotelová pláž, 3 restaurace, bar, kadeřnictví, parkoviště, dětský klub a tak dále.

Stravování: team kuchařů hotelu nabízí výběr z 5 různých pokrmů (24/7) ve 3 luxusních restauracích, z toho jedna se nachází na pláži. Mezi speciální nabídky patří vysoce kvalitní alkohol ze zahraničních značek, otevřený bar po celý den, různé styly servírování a obrovské množství různých lahůdek a pokrmů.

Sportovní aktivity zahrnují windsurfing a jachting, potápění, šnorchlování, jízda na kajaku, tenis, jízda na koni a procházky v dopoledních hodinách, fotbal, basketbal, volejbal, stolní tenis, aerobik a tanec a mnoho dalšího.

Pláž: Oblázková pláž teplého tropického moře s úžasným bohatstvím vodního života hned u břehu, pozvolný vstup do moře.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Doprava: letecky

přímá pravidelná linka Praha-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

přímá pravidelná linka Bratislava-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel *****

check in: od 15:00
check out: do 11:00