Golden Bay Beach Hotel, Larnaka, Kypr

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Golden Bay Beach Hotel, Larnaka, Kypr

Odlety z Prahy a Vídně!

FM sleva 16 % při objednání pobytu do 31.01.2024!


Dítě na přistýlce do 12 let s 2 dospělými osobami - za cenu letenky!

Golden Bay Beach Hotel je exkluzivní 5 * hotel v Larnace, zasazený do krásných krajinářských zahrad. Středisko se nachází na okraji turistické oblasti Larnaca, podél jemné písečné pláže s křišťálově čistou vodou, pouhých 10 km od centra města a 15 km od mezinárodního letiště.

Ubytování: prostorné a světlé pokoje s moderním dekorem a pohodlným nábytkem jsou ideální volbou pro turisty i obchodní cestující. Golden Bay Beach nabízí standardní pokoje Standard a Comfort s bočním výhledem na moře a do vnitrozemí, pokoje s výhledem na bazén a přední moře, Mini Suites, Grand Suites a prezidentské apartmá. Může ubytovat až šestičlenné rodiny.

Vybavení:pokoje jsou vybaveny bezdrátovým internetem zdarma, elektronickým sejfem, plochou TV s místními kanály a satelitem, fénem, telefonem s přímou volbou, koupelnou (vana a sprcha), klimatizací (horký nebo studený vzduch v závislosti na ročním období), toaletou, prostorným balkonem, minibarem, kávově-čajovým koutkem. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování:hotel splní vaše očekávání a nabídne širokou škálu místních i mezinárodních jídel, vše zasazené do krásného prostředí. Tým Food & Beverage nabízí 4 zařízení pro stolování a je doplněn živou hudbou a zábavou.
Restaurace "Les Etoiles" s vynikající kombinací kuchyň Francie a Itálie s odstíny kuchyně Blízkého východu a Orientu. Dalším střediskem je Yacht Club s tradiční kyperskou kuchyní, nebo
"To Petrino" - venkovní restaurace, která se podobá nádvoří byzantského hradu, s vůní divokých bylin a chladného mořského vánku. Vychutnejte si výběr kyperských pokrmů Meze a Grill à la carte, jídel, sestavených z nejčerstvějších ingrediencí a tradičních aromatických bylin. V neposlední řadě objevte také "Thalasso restaurant" s báječným bufetem se saláty, masem, rybami a těstovinami, nebo si vyberte z à la carte, která zahrnuje také rozsáhlé vegetariánské menu, "Coctail Lounge Bar" s pohodlným posezením, kde je k dispozici široký výběr exotických nápojů, lehkého občerstvení a dezertů a "Pool bar" u hotelového bazénu

Doprava:k dispozici je veřejná autobusová doprava, která staví přímo před hotelem, který vás odveze do města a zpět. Jízdní řád autobusů se liší podle ročního období a lze jej zajistit na recepci. Pokud v areálu hotelu není taxi, zavolá se taxi a trvá maximálně 15 minut, než dorazí do hotelu (v závislosti na provozu).

Volný čas, sport a relax:surfing, windsurfing, potápění, tenisové kurty kromě toho můžete mít příjemné chvíle v sauně nebo fitness centru.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-večeře formou bohatých bufetových stolů