Pernera Beach hotel, Protaras, Kypr

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pernera Beach hotel, Protaras, Kypr

Odlety z Prahy a Vídně!

FM sleva 16 % při objednání pobytu do 28.02.2024!


Dítě na přistýlce 2 - 12 let s 2 dospělými osobami - za cenu letenky !

Pernera Beach hotel- 3 hvězdičkový hotel s rodinným provozem, má idylickou polohu s výhledem na záliv Pernera se zlatým pískem a křišťálově čistou vodou, v klidné části turistické oblasti na okraji města Protaras.

Vybavení: Recepce 24/7 hodin, směnárna, úschova batožiny, výtah, restaurace, společenská místnost se satelitní TV, Wifi (zdarma), kadeřnictví/kosmetika, kaplnka, supermarket / obchod se suvenýry bary, vnitřní a venkovní bazény, dětské hřiště, posilovna, půjčovna automobilů, SPA.

Aktivity: šnorchlování, potápění, windsurfing - na pláži (za poplatek)

Ubytování: hotel nabízí širokou škálu typů pokojů, aby vyhovovaly všem potřebám hostů. Všechny pokoje jsou klimatizované s balkonem/terasou s přímým nebo částečným výhledem na moře nebo vnitrozemí.
Wifi ve všech veřejných prostorách.

Stravování: 4 restaurace, z toho:
Restaurace Thalassa s výhledem na křišťálově čisté vody zátoky Pernera
Amarante Asian Restaurant s autentickou kuchyní východní a jihovýchodní Asie
Restaurace Priamos největší restaurace s vnitřním posezením pro 220 osob a 120 osob na otevřené kryté terase s výhledem na bazény a moře
Restaurace Kamares moderní restaurace na 3 úrovních: horní, klimatizovaná s panoramatickymi okny s výhledem na moře
druhá úroveň bufetová část se dvěma živými kuchařskými stanicemi a
spodní krytá, ale zároveň otevřená, nabízející hostům kulinářský zážitek se zvuky a vůněmi moře.

Volný čas a relax: hotel má dva venkovní bazéy ve tvaru laguny, lehátky, slunečníky a ručníky k bazénu, tělocvičnu Aqua Gym, Zumba, Aqua Zumba, Prlates, Kurzy jógy, Salsa Dancing, SPA , stolní tenis, , kulečníkové stoly (Killer Pool), Šipky. Dětský klub (červenec - srpen), herna a hry pro děti, brouzdaliště, dobrodružné hřiště, hlídání dětí na vyžádání. Zábava: Bingo, kvíz se všeobecnými znalostmi, muzikály (Mama Mia), Ohňová show, Hry pro hosty, Karaoke noci, Kouzelnická show, Řecká noc, živá hudba.

Pláže v okolí:(plavání, vodní sporty, občerstvení)
Pernera Beach 100 m
Ellines Beach 200 m
Polyxenia Beach 300 m
Potami Bay Beach 550 m
Kalamies Beach 550 m

Služby: směnárna, možnost rezervace výletů, parkováni a wifi - Zdarma
¨
Hotel je bezbariérový.
Domáci mazlíčci nejsou povoleni!
Hotel je nekuřácký!



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj : Výhled do vnitrozemí / na hory anebo s částečným nebo plným výhledem na moře (až 3 dospělí + 1 kojenec nebo 2 dospělí + 1 dítě) manželská postel nebo oddělené postele, přistýlka (rozkládací pohovka) , koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, balkon s posezením, Wifi.

Pokoj Superior: s výhledem do vnitrozemí a plaveckým bazénem (až 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 kojenec nebo 2 dospělí + 1 dítě, velká manželská postel nebo oddělené postele, přistýlka (rozkládací pohovka), koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, balkon s posezením, Wifi.

Pokoj Superior: s výhledem na moře (až 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 kojenec nebo 2 dospělí + 1 dítě, velká manželská postel nebo oddělené postele, přistýlka (rozkládací pohovka), koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, župany, pantofle, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, balkon s posezením, Wifi.

Rodinný pokoj : s výhledem do vnitrozemí nebo na moře (až 2 dospělí + 2 děti), manželská postel, přistýlky na pokoji (palanda), koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, balkon s posezením, Wifi.

Rodinný pokoj Superior : s výhledem na moře (až 2 dospělí + 2 děti), manželská postel, přistýlky na pokoji (palanda), koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, župany, pantofle, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, terasa s posezením, Wifi.

Bezbariérový pokoj : Bezbariérový pokoj s výhledem do vnitrozemí nebo na moře (až 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 kojenec nebo 2 dospělí + 1 dítě), manželská postel nebo oddělené postele, přistýlka(rozkládací pohovka), bezbariérovo koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, terasa s posezením, Wifi.

Check out: od 14:00 hod.
Check in: do 12:00 hod.