Pierre Anne Beach, Agia Napa Kypr

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pierre Anne Beach, Agia Napa Kypr

b>Odlety z Prahy a Vídně!

FM sleva 17 % při objednání pobytu do 28.02.2024!


Hotel Pierre Anne Beach - se nachází přímo na pláži v odpočinkové prázdninové destinaci, která svým zákazníkům nabízí možnost mít vše jen kousek pěšky, stejně jako luxus užívat si klidné odpoledne a / nebo večer s dech beroucím výhledem na Středozemní moře bez hluku.

Hotel Pierre Anne Beach má přímý přístup na písečno - skalistou pláž, nádherný výhled na čisté vody Středozemního moře a pobřežní stezku vedoucí k písečným plážím Ayia Napa, přístavu a sochám v parku. Hotel se nachází v těsné blízkosti živého centra Ayia Napa a je ideálním místem užít si nočního života v místních klubech a barech, stejně tak ale pro mnoho rodinných aktivit, jako jsou festivaly pořádané městem Ayia Napa.

Vvbavení: recepce 24/7, Bar a restaurace, směnárna, úschovna zavazadel, výtahy, zahrada, venkovní bazén, u bazénu sluneční terasa s lehátky a slunečníky, SPA, dětské hřiště, volejbalové hřiště, tenisový kurt, Wi-Fi.
parkování - zdarma

Na recepci: informace o možnostech výletů, taxi, pronájem automobilů, kol a motorek, 24 hodinový lékař a turistické informace.

Ubytování: 190 (Single, Duble/Twin pokoje, pokoje Family) moderně zařízených pokojů s výhledem na moře a bazén s přímým výhledem na moře nebo do vnitrozemí. Všechny pokoje jsou klimatizované a vybaveny vším, co potřebujete pro odpočinkovou dovolenou.
Všechny pokoje jsou nekuřácké.
Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Stravování: hotelová restaurace Piere-Anne s nabídkou místní, středomořské a mezinárodní kuchyně.

Volný čas, sport a relax: Animační program pro celý den pro celou rodinu, speciální taneční a tematické večery formou bufetu. Dětský klub, šipky, karaoke, stolní tenis, biliard.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokojů: oddělené nebo manželské postele, klimatizace, telefon, satelitní TV s plochou obrazovkou, mini lednice, toaletní potřeby, vysoušeč vlasů, WiFi na trezor na vyžádání (za poplatek).

Check inn: od 14:00 hod.
Check out: do 12:00 hod.