Vangelis Hotel & Suites, Protaras, Kypr

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vangelis Hotel & Suites, Protaras, Kypr

Odlety z Prahy a Vídně!

FM sleva 15 % při objednání pobytu do 31.03.2024!


Dítě na přistýlce do 12 let s 2 dospělými osobami - za cenu letenky !

Vangelis Hotel & Suites- nově zrekonstruovaný 4 hvězdičkový má skvělou polohu v srdci nádherného Protarasu. Nachází se naproti nejkrásnějším plážím - slavné zátoce fíkovníků, pláži Sunrise, poblíž zátoky Konnos a národního lesního parku Cape Greco (Kavo Greko).

Nejbližší obchody jsou vzdálené 250m, restaurace a bary 500m.

Vybavení: Recepce 24/7 hodin, směnárna, výtah, restaurace, bary, vnitřní a venkovní bazény, dětský bazének, posilovna, SPA, tenisový kurt.

Aktivity: šnorchlování, potápění, windsurfing - na pláži (za poplatek)

Ubytování: s celkovou kapacitou 217 mimořádně velkých pokojů pro pohodlnou dovolenou, z toho 119 apartmánů s jednou ložnicí (zcela nové), 90 pokojů typu Deluxe Superior (zcela nové), 8 apartmá typu Junior. Wifi ve všech veřejných prostorách.

Stravování: 3 restaurace, z toho:
Restaurace Venus- hlavní hotelová restaurace nabízí široký výběr jídel formou bufetu pro všechny chutě s tematickými večeřemi, včetně kyperských, řeckých, italských a mezinárodních, středomořská gurmánská restaurace a la carte, taverna u bazénu, kavárna a lobby bar, dva bary u bazénu.

Volný čas a relax: hotel má venkovní bazén ve tvaru laguny, dětský bazén - lehátka a osušky u bazénu ZDARMA, Spa & Fitness s posilovnou a bazénem v (zimě vyhřívaný), tenisový kurt, stolní tenis. Dětský klub s venkovním hřištěm a vnitřní hernou. Denní a večerní zábava.

Pláže v okolí: (plavání, vodní sporty, občerstvení)
Pláž Kalamies 2,8 km
Pláž Konnos 3,7 km
Pláž Ayia Triadav 4,9 km

Služby: směnárna, půjčovna aut
¨
Domáci mazlíčci nejsou povoleni.
Hotel je nekuřácký.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře formou bohatých bufetových stolů. Večeře vždy na jiné kulinářské téma - anebo a´la carte v restauraci se středomořskou kuchyní.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: prostorné a pohodlně zařízené pokoje s vlastní koupelnou s vanou/sprchou, toaletní potřeby, ručníky, trezor, rychlovarní konvice, TV/SAT, telefon, rádio, balkon s posezením, Wifi.

Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 12:00 hod.