Ayia Napa - Hotel Aktea Beach Village ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ayia Napa - Hotel Aktea Beach Village ***+

Poloha: apartmánový hotel se nachází v klidnější části na okraji letoviska Ayia Napa asi 100 m od moře, kde je kamenitý vstup. Nejbližší písčité veřejné pláže Sandy Beach a Nissi Beach jsou vzdáleny pouze asi 250 a 350 m. Hlavní budova a patrové bungalovy spolu s velkým bazénem uprostřed a krásnou zahradou tvoří uzavřený celek. Centrum letoviska Ayia Napa je asi 3,5 km daleko, stejně jako největší vodní park Evropy – WaterWorld. Hotel je oblíbený u českých i zahraničních fotbalových týmů, které se zde v zimě ubytovávají. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno asi 55 km (asi 45 min.).

Vzdálenosti moře: cca 100 m
nejbližší pláže: cca 250 a 350 m
centrum Ayia Napy: cca 3,5 km
vodní park WaterWorld: cca 3,5 km
Larnaka: cca 55 km

Sport a zábava: venkovní bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), krytý bazén, wellness centrum (sauna, parní lázeň, jacuzzi, masáže – za poplatek), 2 dobře vybavená fitness centra, tenisový kurt (noční osvětlení), dětská herna a klub.

Orientační časy letů: Praha Larnaca 12:30 16:55
Larnaca Praha 09:00 11:40

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně a oběd formou bufetu. Možnost dokoupení all inclusive.

Ubytování: hotel ***+

hotel nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných 56 studiích a 64 apartmánech s 1 ložnicí. Studia mají manželskou postel nebo 2 samostatná lůžka a rozkládací pohovku, plně vybavený kuchyňský kout (el. vařič, základní nádobí, lednička), LCD sat. TV, klimatizaci, Wi-Fi, sejf, koupelnu (vana nebo sprchový kout, toaleta, fén), kávovar a sadu na kávu a čaj, balkón s výhledem k bazénu nebo do zeleně. Apartmány mají navíc oddělenou ložnici od obývací části, kde jsou 2 rozkládací pohovky.

Vybavení: 24-hod. recepce, restaurace, bar, bar u bazénu, prádelna a čistírna, byznys koutek, konferenční a mítinkové prostory, parkoviště.