Tasia Maris Sands Beach hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tasia Maris Sands Beach hotel ***

Poloha: hotel se nachází v oblíbené destinaci Ayia Napa, která leží v jihovýchodní části ostrova Kypr. Hlavní město ostrova Lefkosia je vzdálené asi 90 kilometrů a mezinárodní letiště asi 40 kilometrů od destinace. Samotné centrum Ayia Napa leží asi 20 minut chůze od hotelu.

Vzdálenosti Hotel přímo u pláže, s možností all inclusive.
hotel leží přímo na pláži, která má písčitý povrch. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek.

Sport a zábava: hosté mohou v hotelu navštívit posilovnu nebo si zahrát tenis. Na pláži je připravena nabídka vodních sportů. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén.

Stravování: polopenze

Snídaně. Je možná za příplatek polopenze nebo ALL INCLUSIVE zahrnující snídaně, obědy a večeře, které jsou podávány formou bufetu. Dále je během dne připravováno lehké občerstvení. V časovém rozmezí od 11:00 do 23:00 jsou rozlévány nealkoholické a místní alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***

je nabízené v komfortně a moderně zařízených dvoulůžkových pokojích, které jsou klimatizované. Součástí vybavení pokojů je vlastní sociální zařízení, dále mají hosté k dispozici televizor se satelitními programy, vysoušeč vlasů a za poplatek rovněž miniledničku a minibar. U každého pokoje je balkon nebo terasa.

Vybavení: součástí hotelu, který nabízí ubytování ve více jak 60 pokojích, je vstupní hala s recepcí, která je pro hosty k dispozici 24 hodin denně. Dále se v hotelu nachází restaurace, bar a internetový koutek. U hotelu je rovněž bazén, u kterého jsou lehátka a slunečníky volně k využití.