Famagusta - Long Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Famagusta - Long Beach

Poloha: Severní Kypr

Pláž: Menší hotelový komplex s krásnou zahradou nabízí ubytování v prostorných vilkách situovaných okolo bazénu s dětskou částí. Nachází se přímo u písečné pláže, kousek od města Iskele, 12km od známé Famagusty a cca 45km od letiště Ercan. Hotel je vhodným místem pro rodiny s dětmi a klienty vyhledávající klid a pohodu. Za poplatek je možné využít místní spojení přímo od hotelu do nedalekého města Famagusta.
Dlouhá písečná pláž na některých místech s oblázky, s lehátky a slunečníky ZDARMA. Osušky k vyzvednutí na recepci ZDARMA.

Stravování: polopenze s nápoji

POLOPENZE včetně nápojů - snídaně a večeře formou bufetu v restauraci s terasou s výhledem na moře. U večeře dva nápoje v ceně - rozlévané víno nebo pivo, nealkoholický nápoj místní výroby. Rozlévaná voda během jídla.
PLNÁ PENZE včetně nápojů - snídaně, oběd a večeře formou bufetu. U oběda a večeře dva nápoje v ceně - rozlévané víno nebo pivo, nealkoholický nápoj místní výroby. Rozlévaná voda během jídla.

Ubytování: hotel ***

Možnosti ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky nebo většíchpokojích se dvěmi oddělenými místnostmi /ložnice se dvěma lůžky a obývací pokoj s rozkládacím gaučem/. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, minibarem (za poplatek), varnou konvicí, individuální klimatizací, TV/SAT a terasou. Pokoje v první řadě s přímým výhledem na moře disponují lehátky a slunečníky.

Vybavení hotelu : Recepce s barem, směnárnou a menším lobby s wifi připojením zdarma. Venkovní bazén s dětskou částí a barem, restaurace, dětský koutek. Trezor a fén na vyžádání v recepci zdarma . V blízkosti areálu kratší běžecká dráha, dětské hřiště a venkovní posilovna. V docházkové vzdálenosti se nachází restaurace a supermarket. O večerech Vás čeká živá hudba.