Kyrenia - Acapulco Beach & Spa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Acapulco Beach & Spa

Destinace

Kyrenia /Girne/ je vzkvétajícím pobřežním letoviskem na severním pobřeží Kypru. Díky své poloze v turecké části Kypru není ještě zcela zasažena cestovním ruchem jako letoviska na jihu a tak si zde můžete užít opravdu klidnou relaxační dovolenou. Pláže v letovisku jsou více kamenité, ale převažují menší písečné pláže a ani v nejvyšší letní sezoně nebývají přeplněné. Městečko Kyrenia je plné historických budov a pozůstatků středověkých věží a hradeb, které společně s úzkými uličkami a lemovanými krámky dotváří prázdninovou atmosféru střediska. I když může působit poněkud ospalým dojmem po setmění jako by nabrala druhý dech a díky restauracím a barům otevřeným do časných ranních hodin určitě není o zábavu nouze. Během dne doporučujeme navštívit zdejší trh, kde můžete nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, rukodělné výrobky a netradiční suvenýry. Okolí Kyrenie je obklopené nádhernou neporušenou přírodou. Oblíbeným cílem výletů v Kyrenii je místní hrad Kyrenia, postaven již v 7. století na obranu města před arabskými nájezdníky. Nejpopulárnější pláží je bezpochyby Acapulco Beach s dlouhým písečným úsekem a pozvolným vstupem do vody. Pláž Escape najdete asi 5 km daleko od Kyrenii a je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na severním pobřeží. Za zmínku stojí i pláž Alagadi, známá jako želví pláž. Název pláže je dvozen od želv kladoucích zde každé léto svoje vajíčka. Pláž je plná písčitých dun, které pozvolna přecházejí v křistálovou mořskou vodu.

Poloha: Severní Kypr

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem. Slunečníky, osušky a lehátka zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Hotelové pokoje ve třech hlavních budovách jsou po rekonstrukci a nabízí možnost jedné přistýlky. Pokoje ve vilkách jsou dvoulůžkové, oproti hotelovému pokoji jednodušeji zařízené, s možností až dvou přistýlek. Do vybavení patří koupelna se soc. zařízením, fén, klimatizace, TV/SAT, balkon nebo terasa, trezor, mini-bar i připojení WiFi (zdarma pouze v limitovaném čase) jsou za poplatek. Vilky nemají balkon ani terasu. U hotelových pokojů možnost výhledu na moře za příplatek.

STRAVOVÁNÍ

SOFT ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Mezi hlavními chody se nepodávají snacky / zmrzlina. V programu All inclusive se nabízí rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje v restauraci během jídel, v baru u pláže od10:00 do 24:00 hod. Zpoplatněné jsou nápoje - fresh juice, turecká káva, nápoje v lahvích a plechovkách, všechny nápoje v ostatních barech v areálu.

VYBAVENÍ HOTELU

Prostorná hala s recepcí s možností Wifi ZDARMA v limitovaném časovém úseku, restaurace s terasou, aquaparky, vnitřní bazén s jaccuzi, Spa & beauty centrum (služby za poplatek), posilovna, směnárna, konferenční místnosti, kasino, plážový volejbal, obchod se suvenýry, parkoviště. Odpočinkový bazén s krásným výhledem na moře pouze pro dospělé najdete vedle restaurace.

AKTIVITY

Pestré animační programy pro děti i dospělé, večerní představení, dětské hřistě, lunapark za poplatek, diskotéka, tenis, aquapark, šipky, posilovna, vířivka, stolní tenis, kasíno, masáže za poplatek.

Při vstupu na Severní Kypr se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců od data příjezdu.

Acapulco Beach & Spa: Luxusní hotelový komplex přímo u jedné z nejkrásnějších písečných pláží Severního Kypru nabízí ubytování v hotelových pokojích a vilkách. Přístavní město Kyrenia je vzdáleno necelých 10 km. Z resortu do centra je možné využít spojení hotelovým autobusem několikrát denně za poplatek. Hotel uspokojí svými službami i náročnější klientelu a rodiny s dětmi. Letiště se nachází 28 km od resortu.

Poznámka: Při vstupu na Severní Kypr se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců od data příjezdu.