Kyrenia - Gillham Vineyard Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Gillham Vineyard Hotel

Pláž: Gillham Vineyard Hotel

Gillham Vineyard Hotel je butikový hotel pouze pro dospělé, kde se můžete ubytovat v jedné z luxusně vybavených suit s výhledem na vinice. Rozkládá se na idylickém místě uprostřed malebného pohoří Kyrenie. Oblopují ho vinice a krásné zahrady a dohlédnete odsud až ke Středozemnímu moři. Čeká vás tu božský klid, úžasný odpočinek a skvělé víno. Nezapomeňte navštívit exkluzivní vinné lázně s nádherným výhledem na okolní krajinu, které se specializují na řadu vinných procedur a nepochybně obzvláštní vaši dovolenou. Gillham‘s Chef Restaurant se postará o vynikající kulinářské zážitky prostřednictvím pestré nabídky chutí z celého světa.

Tento unikátní hotel se nachází na okraji vesnice Ilgaz, přibližně 15 minut jízdy od centra Kyrenie a asi 90 minut od letiště v Larnace.

Veřejná pláž se nachází asi 5 km od hotelu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, tapas/vinný bar, venkovní bazén, vinné lázně, fitness, Wi-Fi, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Procedury ve vinných lázních, ochutnávka vín, prohlídka vinic s odborným výkladem, párování vín a sýrů. Všechny aktivity za poplatek.

Při vstupu na turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Kyrenia /Girne/ je vzkvétajícím pobřežním letoviskem na severním pobřeží Kypru. Díky své poloze v turecké části Kypru není ještě zcela zasažena cestovním ruchem jako letoviska na jihu a tak si zde můžete užít opravdu klidnou relaxační dovolenou. Pláže v letovisku jsou více kamenité, ale převažují menší písečné pláže a ani v nejvyšší letní sezoně nebývají přeplněné. Městečko Kyrenia je plné historických budov a pozůstatků středověkých věží a hradeb, které společně s úzkými uličkami a lemovanými krámky dotváří prázdninovou atmosféru střediska. I když může působit poněkud ospalým dojmem po setmění jako by nabrala druhý dech a díky restauracím a barům otevřeným do časných ranních hodin určitě není o zábavu nouze. Během dne doporučujeme navštívit zdejší trh, kde můžete nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, rukodělné výrobky a netradiční suvenýry. Okolí Kyrenie je obklopené nádhernou neporušenou přírodou. Oblíbeným cílem výletů v Kyrenii je místní hrad Kyrenia, postaven již v 7. století na obranu města před arabskými nájezdníky. Nejpopulárnější pláží je bezpochyby Acapulco Beach s dlouhým písečným úsekem a pozvolným vstupem do vody. Pláž Escape najdete asi 5 km daleko od Kyrenii a je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na severním pobřeží. Za zmínku stojí i pláž Alagadi, známá jako želví pláž. Název pláže je dvozen od želv kladoucích zde každé léto svoje vajíčka. Pláž je plná písčitých dun, které pozvolna přecházejí v křistálovou mořskou vodu.

Stravování: snídaně

Snídaně – formou bufetu

Ubytování: hotel *****

Všechny suity jsou vybaveny klimatizací, telefonem, LCD TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), minibarem (za poplatek), koupelnou se sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou.

Beaujolais Suite – 25 – 38 m 2 , výhled na pobřeží.

Rosé Suite – 43 m 2 , velká terasa/balkon, výhled na vinice a na moře.

White Suite – 52 m 2 , umístěný v přízemí, terasa s výhledem na hory.

Red Suite – 56 m 2 , bungalovy s hydromasážní vanou a terasou s výhledem na vinice a moře.

Sparkling Suite – 73 m 2 , ložnice a obývací prostor, velká terasa s vířivkou a panoramatickým výhledem na vinice a moře.