Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort

Poloha: Severní Kypr

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Korineum Beach & Golf Resort

Pohádkový luxusní hotelový resort byl postaven před sedmi lety na nádherném vyvýšeném místě, odkud je výhled na rozlehlé golfové greeny a mořské pobřeží. Hotel je oázou klidu a splňuje požadavky i náročné klientely. Doporučujeme všem, kteří milují krásná panoramata, dobré jídlo, nové vybavení pokojů, čistotu, klid a vysokou úroveň hotelových služeb.
PLÁŽ
Oblázkovo-písčitáá pláž a pláž s travnatou teráskou a molem jsou vzdálené od hotelu cca 6 minut. Transfer zdarma zajišťuje hotel dle rozvrhu 8x denně. Lehátka, osušky a slunečníky zdarma. K dispozici hotelový bar s občerstvením za příplatek.
STRAVOVÁNÍ
POLOPENZE - snídaně a věčeře formou bohatého bufetu.
UBYTOVÁNÍ
Všechny pokoje jsou prostorné, vybaveny novým nábytkem s vlastním balkonem nebo terasou, koupelna a WC, fén, SAT/TV, trezor. Minibar za poplatek. Superior Sea View, Elite a Elite room sea view možné rezervovat za příplatek na vyžádání.
VYBAVENÍ HOTELU
Prostorná hala s recepcí, WI-FI připojení na recepci ZDARMA, bazén pro dospělé, dětský bázén i hřiště, fitness, sauna a lázně (služby za poplatek). Hotel nabízí program tenisové i golfové školy, stoly na bridge a kulečník. Do města Kyrenie a zpět je možné využít hotelového autobusu 4x denně dle jízdního řádu zdarma.

Kyrenia /Girne/ je vzkvétajícím pobřežním letoviskem na severním pobřeží Kypru. Díky své poloze v turecké části Kypru není ještě zcela zasažena cestovním ruchem jako letoviska na jihu a tak si zde můžete užít opravdu klidnou relaxační dovolenou. Pláže v letovisku jsou více kamenité, ale převažují menší písečné pláže a ani v nejvyšší letní sezoně nebývají přeplněné. Městečko Kyrenia je plné historických budov a pozůstatků středověkých věží a hradeb, které společně s úzkými uličkami a lemovanými krámky dotváří prázdninovou atmosféru střediska. I když může působit poněkud ospalým dojmem po setmění jako by nabrala druhý dech a díky restauracím a barům otevřeným do časných ranních hodin určitě není o zábavu nouze. Během dne doporučujeme navštívit zdejší trh, kde můžete nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, rukodělné výrobky a netradiční suvenýry. Okolí Kyrenie je obklopené nádhernou neporušenou přírodou. Oblíbeným cílem výletů v Kyrenii je místní hrad Kyrenia, postaven již v 7. století na obranu města před arabskými nájezdníky. Nejpopulárnější pláží je bezpochyby Acapulco Beach s dlouhým písečným úsekem a pozvolným vstupem do vody. Pláž Escape najdete asi 5 km daleko od Kyrenii a je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na severním pobřeží. Za zmínku stojí i pláž Alagadi, známá jako želví pláž. Název pláže je dvozen od želv kladoucích zde každé léto svoje vajíčka. Pláž je plná písčitých dun, které pozvolna přecházejí v křistálovou mořskou vodu.