Kyrenia - Pia Bella

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Pia Bella

Pláž

Nejbližší písčitá pláž je 3 minuty jízdy. Hotel vám zajistí vypůjčení auta nebo objednávku taxi. Můžete využít i veřejnou dopravu, ta ale není tak spolehlivá jako ta česká. Nebesky modré moře najdete na pláži Diana Beach, želví hnízda se ukrývají před zvědavými návštěvníky na Alagadi Turtle Beach. Populární mezi turisty je Escape Beach Club.

Ubytování

Pohodlné, moderně zařízené pokoje s balkónem nebo francouzským oknem a krásnou vyhlídkou na bazén, zahradu, hory nebo město. Všechny pokoje mají klimatizaci, vlastní koupelnu, set na přípravu kávy a čaje, minibar /za poplatek/, vysoušeč vlasů, satelitní televize, trezor (za příplatek), denně pokojová služba nebo nepřetržitá pokojová služba (za příplatek).

Za příplatek pokoj superior, který je větší a pohodlnější než pokoj standardní.

Stravování

Tady dbají na kvalitu. Pečlivě vybírané suroviny, sezonní ovoce a zelenina, a dokonce i vlastní hotelové výpěstky. Snídaně a večeře bufetového stylu vám představí kyperské speciality, pokud jste více konzervativní, najdete tu i tradiční evropskou kuchyni a klasickou anglickou snídani. Vybrat si můžete i z nabídky a la carte.

Na základě ohlasů spokojených klientů hotel nyní poskytuje stravování ve formě polopenze.

Vybavení

Recepce splní vaše přání v jakoukoli denní nebo noční dobu. Drink pod hvězdami si dopřejete v zahradním baru, kdyby vás výhled omrzel, můžete relaxovat v lobby baru. Dobré jídlo vám připraví

v jedné z vybraných restaurací v hotelu nebo na terase, svačinku si dáte v Café Bella. Konferenční místnosti jsou vhodné k pořádání firemních akcí i soukromých oslav a pokud byste nutně potřebovali pracovat, najdete tu i business centrum. Až vám dojde plážová četba, můžete si v knihovně půjčit knížku, a odpočinkovou zábavu najdete v televizní místnosti.

Aktivity

Ve dvou velkých venkovních bazénech se dá pořádně zaplavat nebo jen tak lenošit a chytat bronz. Oba mají část určenou dětem, a jeden dokonce i swim-up bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou samozřejmě zdarma. V hotelu můžete využít profi atletickou dráhu, osvětlené fotbalové hřiště

s umělou trávou, zahrát si šipky nebo stolní tenis. V sezóně si 5 dnů v týdnu můžete užít tradiční kyperskou noc nebo živou hudbu.

V blízkosti hotelu je golfový klub Korineum. A pár kroků od vás je historické město Kyrenia s restauracemi, kavárnami, bary a obchůdky.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Pia Bella: Kolem vás klidná zeleň zahrady, nad vámi hřejivé kyperské sluníčko a za branami hotelu městečko, jehož sláva sahá až do antiky. Prostě perfektní kombinace pro pohodovou dovolenou. K tomu přidejte výbornou kuchyni, usměvavý personál, který splní každé vaše přání, a pohodlné moderní pokoje s krásným výhledem. K dokonalosti zbývá snad jen večerní drink v bazénu se swim-up barem. Jako třešničku na hotelovém dortu tu najdete fotbalové hřiště a profesionální běžeckou dráhu pro zdatné i právě začínající atlety. Tenhle hotel je relax, klid a pohoda!

Destinace: Kyrenia /Girne/ je vzkvétajícím pobřežním letoviskem na severním pobřeží Kypru. Díky své poloze v turecké části Kypru není ještě zcela zasažena cestovním ruchem jako letoviska na jihu a tak si zde můžete užít opravdu klidnou relaxační dovolenou. Pláže v letovisku jsou více kamenité, ale převažují menší písečné pláže a ani v nejvyšší letní sezoně nebývají přeplněné. Městečko Kyrenia je plné historických budov a pozůstatků středověkých věží a hradeb, které společně s úzkými uličkami a lemovanými krámky dotváří prázdninovou atmosféru střediska. I když může působit poněkud ospalým dojmem po setmění jako by nabrala druhý dech a díky restauracím a barům otevřeným do časných ranních hodin určitě není o zábavu nouze. Během dne doporučujeme navštívit zdejší trh, kde můžete nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, rukodělné výrobky a netradiční suvenýry. Okolí Kyrenie je obklopené nádhernou neporušenou přírodou. Oblíbeným cílem výletů v Kyrenii je místní hrad Kyrenia, postaven již v 7. století na obranu města před arabskými nájezdníky. Nejpopulárnější pláží je bezpochyby Acapulco Beach s dlouhým písečným úsekem a pozvolným vstupem do vody. Pláž Escape najdete asi 5 km daleko od Kyrenii a je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na severním pobřeží. Za zmínku stojí i pláž Alagadi, známá jako želví pláž. Název pláže je dvozen od želv kladoucích zde každé léto svoje vajíčka. Pláž je plná písčitých dun, které pozvolna přecházejí v křistálovou mořskou vodu.