Kyrenia - Riverside Garden Resort & Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Riverside Garden Resort & Hotel

Pláž: Riverside Garden Resort & Hotel

Riverside Garden Resort & Hotel se nachází na úpatí pohoří v nádherném a klidném prostředí. Obklopuje ho několik překrásných zahrad, které přímo svádí k odpočinku a podvečerním procházkám. Resort si vás získá svou osobitou a přátelskou atmosférou a usměvavým personálem. Poskytuje vše, co potřebujete pro dokonalou dovolenou, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou. Hotel se nachází v malém městečku Alsancak s výběrem kvalitních restaurací, barů a obchodů.

Centrum města Kyrenia je vzdáleno 8 km, letiště v Larnace 90 km.

Soukromá písečná pláž se nachází 2 km od hotelu. Lehátka, slunečníky a doprava na pláž zdarma. Restaurace za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, restaurace s obsluhou, 2 bary, 4 venkovní bazény, skluzavky, Spa centrum, Wi-Fi (v barech zdarma, jinak za poplatek), obchod, konferenční místnost, dětské hřiště.

Sport a zábava: Aktivity: Karaoke, živá hudba (1x týdně), tenisový kurt, fotbalové hřiště. Za poplatek: vybavení na tenis, volejbal, basketbal, sauna, masáže, turecké lázně, pronájem kol a aut, vodní sporty na pláži.

Při vstupu na turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Kyrenia /Girne/ je vzkvétajícím pobřežním letoviskem na severním pobřeží Kypru. Díky své poloze v turecké části Kypru není ještě zcela zasažena cestovním ruchem jako letoviska na jihu a tak si zde můžete užít opravdu klidnou relaxační dovolenou. Pláže v letovisku jsou více kamenité, ale převažují menší písečné pláže a ani v nejvyšší letní sezoně nebývají přeplněné. Městečko Kyrenia je plné historických budov a pozůstatků středověkých věží a hradeb, které společně s úzkými uličkami a lemovanými krámky dotváří prázdninovou atmosféru střediska. I když může působit poněkud ospalým dojmem po setmění jako by nabrala druhý dech a díky restauracím a barům otevřeným do časných ranních hodin určitě není o zábavu nouze. Během dne doporučujeme navštívit zdejší trh, kde můžete nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, rukodělné výrobky a netradiční suvenýry. Okolí Kyrenie je obklopené nádhernou neporušenou přírodou. Oblíbeným cílem výletů v Kyrenii je místní hrad Kyrenia, postaven již v 7. století na obranu města před arabskými nájezdníky. Nejpopulárnější pláží je bezpochyby Acapulco Beach s dlouhým písečným úsekem a pozvolným vstupem do vody. Pláž Escape najdete asi 5 km daleko od Kyrenii a je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na severním pobřeží. Za zmínku stojí i pláž Alagadi, známá jako želví pláž. Název pláže je dvozen od želv kladoucích zde každé léto svoje vajíčka. Pláž je plná písčitých dun, které pozvolna přecházejí v křistálovou mořskou vodu.

Stravování: all inclusive

Soft All Inclusive – snídaně, obědy a večeře, neomezená konzumace nealkoholických i místních alkoholických nápojů během oběda a večeře v hlavní restauraci a v restauraci s obsluhou v době od 10.00 do 22.00.

Ubytování: hotel ****

Standardní hotelové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, plazmovou TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (za poplatek), minibarem (za poplatek), rychlovarnou konvicí, koupelnou s vířivou vanou, WC, fénem, balkonem.