Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa by the Sea, Protaras, Kypr

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa by the Sea, Protaras, Kypr

Odlety z Prahy, Bratislavy a Vídně!

Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa by the Sea u moře je exkluzivní destinace pro dospělé, kteří hledají luxusní pohodlí. Hotel se nachází na pobřeží kousek od krásné zátoky s čistou vodou, kde můžete strávit hodiny pozorováním ryb a jiných vodních živočichů.

Hotel ideální pro páry hledající soukromí a romantiku pod azurovou oblohou Kypru.Adults only - jen pro dospělé.

Vybavení: Recepce 24/7, výtah, směnárna, úschovna batožiny, restaurace, bar, plavecký bazén, zahrada, terasa s lehátky a slunečníky, wellness, fitnes, tenisový kurt.

Aktivity: Všechny druhy zábavných aktivit, včetně her a soutěží. Každý den živá hudba, karaoke v noci. Aqua aerobik a aktivity u bazénu.

Ubytování: 123 prostorných pokojů. Všechny pokoje jsou s nastavitelnou klimatizací, mají vlastní koupelnu s luxusními toaletními potřeby, ručníky a fénem, župany a pantoflemi, satelitní TV, minibar, příslušenství pro přípravu čaje a kávy. Wifi.

Stravování:
Restaurace Blue Horizon elegantní restaurace s výhledem na exotické zahrady resortu a oslňující Středomoří. Nabízí snídaně a večeře. Bohatý salátový bufet a živý pult s kuchaři připravujícími teplá jídla. Dekadentní místní a mezinárodní dezerty. Little Italy saláty a sendviči a hlavními jídly, jako je pizza, těstoviny, sladkosti a pečivo. Little Italy nabízí širokou škálu káv a dalších nápojů včetně džusů, nealkoholických nápojů a místního piva.
Ariadne Lounge Bar u recepce otevřený od rána do půlnoci. Vyberte si stůl u okna a pokochejte se nádherným výhledem na pláž u koktejlu nebo sklenky kyperského vína, nebo si objednejte pozdní večerní svačinu.
Thetis Beachfront Swim-Up Bar bar u bazénu kromě alkoholických nápojů nabízí, malé občerstvení.

Volný čas a relax:
Tenisový kurt (za příplatek při osvětlení, rakety a tenisové míčky k dispozici za zálohu)
Plně vybavená posilovna
Sauna a vířivka (zdarma)
Pétanque (nebo Jeu-de-boules - francouzské koule)
Šipky

Pláž: Pláž Sunrise 3,6 km, pláž Konnos 5 km.

Služby:
hotel "Adults only" - pro dospělé! (od 16+ let)
Wi-Fi
Parkování v areálu hotelu ZDARMA
Domáci mazlíčci nejsou povoleni!
Hotel je nekuřácký!


Ubytování: hotel *****

Standard Inland View: balkon, klimatizace, koupelna s vanou, fén, toaletní potřeby, župan a pantofle, SAT/TV, telefon, Mini lednice, zařízení na přípravu čaje a kávy, trezor na pokoji, Wifi zdarma. (26m²)

Junior Suite: balkon, klimatizace, koupelna s vanou, fén, toaletní potřeby, župan a pantofle, SAT/TV, telefon, Mini lednice, zařízení na přípravu čaje a kávy, trezor na pokoji, Wifi zdarma. (52m²)

Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 12:00 hod.